Partizán nestačil na Žilinu, situácia sa komplikuje

1489x
27. Marec 2022
Bardejov bez bodu
Pozrite si našu videoreportáž zo zápasu proti Dubnici 
 
V dvadsiatom druhom kole vycestovali futbalisti Partizána Bardejov do Žiliny, kde si sily zmerali s domácim béčkom. Aj keď šošoni boli favoritmi duelu, Hornošarišania chceli a aj potrebovali bodovať.
 
Úvod duelu vyšiel lepšie hráčom MŠK a vytvorili si mierny tlak, no obrana Bardejova na čele s brankárom Čikošom-Pavličkom bola pozorná.
 
Po úvodných dvadsiatich minútach sa osmelili aj hostia, avšak do výraznejšej gólovej šance sa nedostali. Nakoľko sa hralo zo strany na stranu pomerne opatrne, necelá stovka divákov presný zásah nevidela.
 
Ani po zmene strán to nebolo lepšie – hralo sa prevažne v strede ihriska a bez šancí. Rušno prišlo až po hodine hry – najprv po dvoch rýchlych žltých kartách videl stopku v zápase Partizán Nemergut, aby o dvadsať minút sa červenalo aj na opačnej strane – pod sprchy sa porúčal Owusu.
 
Keď sa už zdalo, že sa duel skončí spravodlivou remízou, udreli hostitelia – v 88. minúte sa o jediný a víťazný presný zásah postaral Tibor Slebodník.
 
Bardejovčanom tak znova nevyšiel záver zápasu a domov odchádzali bez bodu.
 
MŠK Žilina B – Partizán Bardejov 1:0 (0:0)
Gól: 88. Slebodník
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Adekuoroye, Cmiljanović, Ristovski (62. Csáno, 71. D. Lukáč), S. Jurčišin, Župa, Dopater, Brenkus (84. M. Lukáč), Nemergut, Keresteš, Panadić (46. Š. Stachura)
(16:22, red)
Diskusia
Pridať komentár