Novým predsedom predstavenstva vodární je Boris Hanuščak

6052x
01. Apríl 2022
Hanuščak sa stal predsedom predstavenstva Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti
Boris Hanuščak. Foto: ahoj.tv 
 
Dozorná rada zvolila nového predsedu predstavenstva Východoslovenskej vodárenskej spoločnosti, a.s., ktorým sa stal primátor mesta Bardejov, Boris Hanuščak.
 
Doplnila tiež predstavenstvo o nového člena - nominanta mesta Rožňava, Ing. Stanislava Prcúcha.
 
,,Chcem sa poďakovať za dôveru, ktorú mi prejavili akcionári. Za roky práce v predstavenstve poznám spoločnosť a viem, že ju preberám vo veľmi dobrej kondícii nielen ekonomickej, ale aj personálnej. Viem, že po profesijnej stránke sa môžem oprieť o odborníkov, ktorí vedú jednotlivé úseky. Za moju prioritu dnes považujem kvalitnú prípravu procesu výberu nového generálneho riaditeľa VVS, a.s., čo rozhodne bude nemalá výzva,“ povedal Boris Hanuščak po zvolení do funkcie.
 
 
Boris Hanuščak je dlhoročný člen predstavenstva VVS, a.s. (od roku 2003) a spoločnosť pozná veľmi dobre. Svojím zodpovedným prístupom si získal úctu kolegov v predstavenstve a dôveru dozornej rady.
 
Ako primátor mesta Bardejov zároveň zodpovedne zastupuje záujmy menších akcionárov, ktorí predstavujú väčšinu akcionárov VVS, a.s..
 
V zmysle zákona nebude za pôsobenie vo funkcii predsedu predstavenstva VVS, a.s. poberať žiadnu odmenu. Vo vedení VVS, a.s. Boris Hanuščak, nahradí Ing. Stanislava Hrehu, PhD., ktorý požiadal akcionárov, aby mohol v práci pre VVS, a.s. pokračovať v Dozornej rade, do ktorej ho akcionári zvolili na Mimoriadnom valnom zhromaždení 1. 3. 2022.
(13:32, vodarne.eu)
Diskusia
Pridať komentár