Bardejovská Nová Ves usiluje o istotu do regiónu

2098x
02. Apríl 2022
Futbalový Partizán sa trápi a veľmi im nepomáha
 
V 18. kole regionálnej 3. futbalovej ligy sever Bardejovská Nová Ves si zapísala ôsmu výhru v súťaží. Spišská Belá inkasovala päťku a Hornošarišania sú na ôsmom mieste.
 
Spolupráca s Partizánom sa pokazila
 
Farma sa na Partizán nemôže príliš spoliehať na hráčov z 2. ligy. Potvrdil to aj prezident ŠK Milénium František Šott starší.
 
„Na zápasy sme mali dvoch, troch hráčov, teraz akurát Konkoľ. Spolupráca sa pokazila po výsledkoch v 2. lige. Tréner zakázal obliekať dres v 4. lige. Veď vylúčený Nemergut v Žiline mohol v nedeľu u nás si to vylepšiť."
 
ŠK Milénium štartu je z ôsmeho miesta
 
Dobrým vysvedčením vydarenej jarnej časti bol nielen výsledok, ale aj výkon proti Spišskej Belej (5:1). Hrajúci tréner František Šott mladší ešte vydržal na ihrisku 80. minút a bol spokojný.
 
 
„Aj prvý polčas sme mali pod kontrolou. Hostia jediný pokus premenili. Škoda, že Gduľa nezvládol pokutový kop. Aj keď sa nám jarná časť vydarila, stále je to málo. Po sezóne nás čaká reorganizácia. Tak sa stane, že mužstvá do 5. miesta budú zaradené do regionálnej súťaže. To, čo sme stratili, sa už ťažko dobieha."
 
Spoliehajú sa na vlastné sily
 
Bardejovčania už veľa hráčov nemajú. Tí, ktorí hrali v dvoch kluboch a za tretí už nemôžu. „Prichádzajú do úvahy Horváth, Čikoš-Pavličko, Keresteš, Župa, Maník. No keďže hrajú v sobotu, tak u nás je to ťažké. Tak trochu aj tréner Šarmír sa zľakol po zraneniach. Nechcel uvoľniť M. Lukáča, Š. Stachuru, tak sme mali len Konkoľa. Ešte dobre, že sme si mohli pomôcť s našimi dorastencami. K dispozícií bol Čižmár, Vázal, aj náhradný brankár Kaščák bol oblečený ako hráč. Nastúpil za odmenu na tri minúty."
 
V Gerlachove preveria lídra tabuľky
 
Gerlachov sa posadil do čela tabuľky a vážne poškuľuje o postupové miesto pred Starú Ľubovňu. Toplianske derby tréner Šott predvída takto.
 
„Prvý tím súťaže má kvalitné mužstvo. Domáci idú do zápasu ako favorit. No hovorím, že derby nepozná favorita. U nás so šťastím uhrali bod, minimálne ten budeme chcieť naspäť. Počkáme si hlavne na počasie, veď predpovede sú o zmene teploty i terénu. My sme povzbudení a o dva týždne to bude doma ďalší šláger s Ľuboticami. Chceme sa usilovať o postup do najvyššej regionálnej súťaže."
 
Bardejovská Nová Ves - Spišská Belá 5:1 (2:1)
Góly: 30. Sosňak 1:0, 43. Bednárčik 1:1, 44. Gduľa 2:1, 46 Klimek (vl.) 3:1, 60. Sopko 4:1, 63. Konkoľ 5:1.
Bardejovská Nová Ves nastúpila v tejto zostave: Lipták - H. Šott, F. Šott (80. Čižmár), Sopko (89. Kaščák), Gduľa Sosňak, Konkoľ, Valkučák, Vanta, Theisz, Gimecký (73. Vázal).
Ďalšie výsledky: Marhaň - Sabinov 1:4, Soľ - Gerlachov 1:2, Belá n/C - Ľubotice 0:1, V. Šariš - Medzilaborce 1:1, S. Ľubovňa - Demjata 8:0, N. Hrušov - Záhradné 1:1.
(17:33, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár