VIDEO | Bardejov prehral so Slovanom, zápas plný emócii a nervozity

2901x
09. Apríl 2022
Partizán nezískal potrebné body k záchrane
 
Bardejovčanom sa v lige nedarí 
 
Druhá futbalová liga mala na programe 24. kolo, v ktorom v šesťbodovom zápase hostil Partizán Bardejov celok Slovana Bratislava B. Hornošarišania boli v zápase miernym favoritom a v boji o záchranu potrebovali vyhrať.
 
Prvých dvadsať minút patrilo domácim. Svojho protivníka zatlačili a skúšali aj streliť úvodný gól, no mierili nepresne. Najväčšia šanca prišla v 22. minúte, keď z azda 35 metrov po priamom kope Župa krásnou strelou trafil iba brvno konštrukcie brány Slovana.
 
O tri minúty na druhej strane sa z čista-jasna dostal do pokutového územia Šchlossár, no zoči-voči gólmanovi Čikošovi-Pavličkovi nebol úspešný, keď domáci brankár vytiahol skvelý zákrok.
 
O ďalšiu minútu sa už hostia predsa len radovali z gólu, keď po prvom rohovom kope Slovana sa k lopte dostal Habodasz a mieril presne – 0:1.
 
POZRITE SI BOHATÚ FOTOGALÉRIU:
 
V 39. minúte zahrávali Bratislavčania priamy kop z hranice šestnástky – Čikoš-Pavličko loptu vyrazil pred seba, avšak najlepšie sa zorientoval Laczkó a loptu poslal až do siete – 0:2.
 
Hosťujúci Nikitin v 45. minúte mohol ešte zvýšiť na 0:3, avšak loptu nedobehol a do odkrytej brány sa preto netrafil. Ani trojminútový nadstavený čas nič zásadné nepriniesol a tak sa prvá štyridsaťpäťminútovka skončila rozdielom dvoch gólov.
 
Druhý polčas priniesol vzruch 
 
Po zmene strán Bardejovčania pridali a s pribúdajúcimi minútami prevzali iniciatívu. Pozor však museli dávať aj na protiútoky Slovana.
 
Bratislavčania sa čoraz častejšie začali váľať po zemi, čo domácich znervózňovalo a postupne sa začalo na ihrisku i na oboch lavičkách iskriť.
 
 
 
V osemdesiatej minúte videl prísnu druhú žltú a následne červenú kartu Brenkus, čo vybičovalo emócie ešte viac.
 
V záverečných minútach sa viac bojovalo ako hralo – domáci však dokázali znížiť, keď sa v 84. minúte presadil Keresteš.
 
V závere však hráči od rieky Topľa si nedokázali vypracovať vyloženejšiu šancu. Rozhodcovia nastavili iba štyri minúty a ani v tomto extra čase nedokázali hostitelia vyrovnať.
 
Celý druhý polčas sa niesol v nepresnostiach rozhodcov, ktorí duel nezvládli a aj kvôli tomu v závere vznikli viaceré roztržky. Slovan vyhral v Bardejove 2:1 a v tabuľke predbehol práve Partizán, aj keď má o zápas navyše.
 
Partizán Bardejov – ŠK Slovan Bratislava B 1:2 (0:2)
Góly: 84. Keresteš – 26. Habodasz, 39. Laczkó
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Adekuoroye, Cmiljanović, Ristovski (64. Stachura), Jurčišin (46. D. Lukáč), Župa, Dopater, Horváth, Brenkus, Csáno (46. Kuhajdík), Keresteš.
(18:33, red)
Diskusia
Pridať komentár