Bardejovská Nová Ves zaváhala s Ľuboticami

1513x
13. Apríl 2022
Bardejovským družstvám sa nedarilo
Zápas bol bohatý aj na žlté karty 
 
Cez víkend sa bardejovským družstvám nedarilo. Partizán po zahanbujúcom výkone podľahol B-mužstvu Slovana, Bardejovská Nová Ves si nedokázala poradiť s Ľuboticami.
 
Oba zápasy však v úvode vyzerali akoby domáci nemali mať žiadny problém. Novovešťania začali dobre a súper zúfalo bránil. V 4. minúte však dobrou strelou prekvapil Liptáka Čekan a hostia išli do vedenia. Domáci zrovnali skóre o sedem minút neskôr, keď sa z pokutového kopu presadil Lukáč. Ten istý hráč mal možnosť poslať Milénium do vedenia ale v 34. minúte jeho strelu z pokutového kopu zlikvidoval gólman hostí Michňák.
 
Hra sa postupne vyrovnávala a šance boli na jednej aj druhej strane. V koncovke sa nedarilo najmä Sopkovi. Ten nepremenil niekoľko výborných príležitostí. Opäť sa potvrdilo nedáš dostaneš a „Sokoli“ postupne pridali ešte tri góly. V úplnom závere výsledok skorigoval Gduľa.
 
ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves – TJ Sokol Ľubotice 2:4 (1:2)
Góly: 11. Lukáč (PK), 88. Gduľa – 4. a 85. Čekan, 41. Šimko, 80. Hudák,
rozhodovali Homola, Pacák, Suchanič,
ŽK: Škvarek, Stolárik, Gduľa, Sosňák, Gimecký – Papp, Jakubek, Mikluš, Fertáľ, Šoltés,
150 divákov
BNV: Lipták – Theisz (46. Gimecký), Škvarek, Vanta, Stolárik, Stachura, Sopko (88. Jarkovský), Gduľa (88. Čižmár), Sosňák, Šott (86. Vazal), Lukáč
(16:18, P. Cingel) 
Diskusia
Pridať komentár