Bardejovskí hokejbalisti deklasovali Košice

1603x
15. Apríl 2022
Poltucet gólov v sieti súpera
Bardejov porazil Košice rozdielom piatich gólov 
 
Bardejovskí hokejbalisti odohrali v poradí druhý turnaj sezóny 3b HbL Východ v Trebišove, kde cestovali odohrať jeden zápas proti celku z Košíc.
 
V zostave chýbalo viacero kľúčových hráčov, ktorých trápia zranenia alebo práca, no pripojili sa už chlapci z extraligy. Na ihrisku boli posilou Kaščák a Pivarník, ktorí veľmi dobre zapadli do formácie k Majerovi.
 
HBC Knights Bardejov – HBC Avion Košice 6:1
Góly: 2x Majer, Pivarník, Cifra, Gutt, Dolhý - Jančišin
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
„Do zápasu sme nastúpili len s dvoma formáciami. Do brány prišiel Pjenčák, nakoľko Krochtu trápili menšie zdravotné problémy. V prvej tretine sme sa dostali do vedenia výborným dôrazom pred bránkou od Cifru, keď milimetrovú prihrávku nasmeroval za chrbát brankára. Do konca tretiny sa s hráčmi súpera a brankárom pohral Pivarník, keď samostatnou akciou v útočnom pásme pomotal hlavy všetkým, ktorí mu stáli v ceste za gólom,“ povedal po zápase Matúš Gmitter.
 
V druhej tretine hráči Avionu začali zväčšovať tlak na bránu Bardejova, zlepšili napádanie a to Hornošarišanom robilo veľký problém, keďže hrali iba na dve päťky. Pre Avion to znamenalo úspech a do druhej prestávky znížil stav na 2:1.
 
„Začali sme mať obavy, keďže aj síl už bolo pomenej a čakala nás ešte jedna tretina. Do zápasu však zasiahol najlepší strelec tímu Majer, ktorý dvomi gólmi zariadil stav 4:1. Následne musel Avion otvoriť hru a začať útočiť s väčším počtom hráčov a to výborne využil náš „veterán“ Dolhý, ktorý parádnou strelou zápästím poslal loptu do vzdialeného horného rohu. Už sme mysleli, že je rozhodnuté, keď tu strelu v závere dorážal mladý 17-ročný Gutt, ktorý zakončil streleckú šou 3. tretiny v podaní Knights,“ dodal Gmitter.
(18:02, MG)
Diskusia
Pridať komentár