Bardejovská Nová Ves nedala šancu Medzilaborciam

1795x
30. Apríl 2022
Dôležité body ostali doma
Šottovci  
 
V štvrtej futbalovej lige hostila Bardejovská Nová Ves celok Medzilaboriec. Dobrý zápas so šancami na oboch stranách a výbornými výkonmi oboch brankárov. Domáci boli o niečo lepší a ich víťazstvo je zaslúžené.
 
Hráči ŠK Milénium začali dobre a vypracovali si niekoľko príležitostí. Tú najväčšiu mal Marko Lukáč, ale ešte sa len zastreľoval. Jeho chvíľa prišiel v 27. minúte a Lukáč ukázal, že góly dávať vie.
 
Hostia pridali a tentoraz sa iskrilo pred bránou domácich. Lipták však zložité situácie s prehľadom zvládal.
 
Najkrajší moment zápasu prišiel v 57. minúte. Kapitán domácich František Šott napálil z poza pokutového územia a Mulík, v bráne MŠK, nemal šancu.
 
Ani po druhom góle sa hostia nevzdávali. Kontaktný gól visel na vlásku. Všetko vyriešil Stachura, v 81. minúte, keď dotlačil loptu za bránkovú čiaru MŠK.
 
Soroka - Šott - prezidenti klubov 
 
Dva góly domácich strelili hráči Partizána, ktorí prišli pomôcť svojmu B-mužstvu. Nedávno sa v médiách objavila zmienka o „nespolupráci“ Partizána s ŠK Milénium. Prezidenti oboch klubov Stanislav Soroka i František Šott však túto informáciu nepotvrdili. Podľa nich je spolupráca na veľmi dobrej úrovni.
 
Aj štvrtú ligu čaká reorganizácia
 
Na zachovanie štvrtoligovej príslušnosti je potrebné umiestniť sa v tabuľke do 5. miesta. Bardejovská Nová Ves je momentálne deviata a od piateho miesta ju delí 6 bodov. Do konca súťaže sa ešte bude hrať o 24 bodov a tak nič nie je nemožné.
 
ŠK Milénium 2000 Bardejovská Nová Ves - MŠK Spartak Medzilaborce 3:0 (1:0)
Góly: 27. Lukáč, 57. F. Šott, 81. Stachura
Rozhodvali: Štefanič, Adamčo, Turcsányi. ŽK: Valkučák, H. Šott – Fečo, Krajník. 150 divákov
Bardejovská Nové Ves nastúpila v tejto zostave: Lipták - Theisz, Gimecký (79. Vázal), Valkučák, Škvarek, Sopko, Gduľa, H. Šott, F. Šott (70. Sosňák), Lukáč, Stachura (87. Čižmár)
(9:22, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár