VIDEO | Miloslav Olejár kandiduje na post primátora Bardejova

3988x
08. Máj 2022
Miloslav Olejár a jeho tím chcú z Bardejova vytvoriť lepšie miesto na život
Olejár chce presvedčiť Bardejovčanov, aby vo voľbách vymenili súčasného primátora, ktorý je vo funkcii od roku 1999
 
Po dvadsiatich rokoch v zahraničí sa vrátil do rodného Bardejova, aby pomohol využiť potenciál historického mesta na Hornom Šariši.
 
Architekt Miloslav Olejár (50) zabojuje v najbližších komunálnych voľbách o post primátora mesta. Kandidatúru oznámil v nedeľu 8. mája za prítomnosti svojho volebného tímu a svojich podporovateľov.
 
„Žije sa v Bardejove lepšie ako pred 25 rokmi? Ostávajú ľudia v Bardejove preto, lebo je to najkrajšie mesto na Slovensku?“ pýta sa Olejár (nezávislý) a odpoveď je zrejmá.
 
Práve chýbajúce pracovné miesta a vysťahovalectvo patria k najväčším problémom, ktoré mesto Bardejov trápia. Okrem toho je to aj nekoncepčnosť v územnom rozvoji mesta, zlá dopravná infraštruktúra s nedostatkom parkovacích miest, chabý kultúrny život, nepostačujúca objektívna informovanosť či nedostupné bývanie.
 
Aj tieto nedostatky plánuje M. Olejár v prípade zvolenia do funkcie zlepšiť.
 
Miloslav Olejár počas ohlásenia kandidatúry 
 
Miloslav Olejár sa narodil v Bardejove, po maturite na gymnáziu študoval na Slovenskej technickej univerzite v Bratislave. Následne pracoval na mestskom úrade v Bardejov a bol mestským poslancom.
 
V roku 2001 odišiel s manželkou do Ontária v Kanade, kde sa im narodili dve deti.
 
Olejár chce presvedčiť Bardejovčanov, aby vo voľbách vymenili súčasného primátora (v posledných voľbách s podporou SMER-SNS), ktorý je vo funkcii od volieb v roku 1999.
(20:15, TS)
Diskusia
Pridať komentár