Dagmar Liptáková robí skvelú reklamu mestu Bardejov

1803x
06. Jún 2022
Úžasný úspech D. Liptákovej – bodovala aj v Bratislave
Dagmar Liptáková 
 
V hlavnom meste Slovenska sa uskutočnila súťaž v naturálnej kulturistike a fitness – European Natural Cup – Elite tour. Významný úspech dosiahla Dagmar Liptáková z Bardejova, keď vyhrala prvé miesta.
 
„Predstavila som sa v kategórii Open a v kategórii nad 35 rokov. Na pódiu sme sa v podstate stretli v zostave ako prednedávnom na MSR v Košiciach s tým, že sa k nám pridala ešte jedna súťažiaca. Táto Natural powerfit súťaž je tradične na vysokej úrovni, keďže išlo o medzinárodnú súťaž. Prostredie som poznala, očakávania súťaž aj splnila, aj nesplnila,“ zhodnotila pre ahoj.tv D. Liptáková.
 
Potvrdila tak víťazstvo v kategórii Fitness figura, no nie všetko išlo podľa jej predstáv. „Už o niekoľko dní sa predstavím na ďalšej medzinárodnej súťaži, tentokrát v Maďarsku. V tréningovom a stravovacom procese plynule pokračujem. Veľké poďakovanie patrí môjmu kamarátovi Stanislavovi Sorokovi, ktorý mi pomohol materiálne a finančne a aj vďaka jeho pomoci som sa mohla zúčastniť tejto súťaže. Patrí mu veľké poďakovanie,“ doplnila Liptáková.
 
Veľký úspech sa zapíše do dejín športu v Bardejove a D. Liptáková znova urobila výbornú reklamu pre mesta pri rieke Topľa.
(20:11, red)
Diskusia
Pridať komentár