Futsalisti Partizána Bardejov pred štartom ligy majú vysoké ambície

11x
29. Október 2015

Futsalisti budú mať v lige vysoké ambície

bj__vranov_ahojbardejovsk_(8).jpg

Bardejovčania sa chcú pobiť o postup

 

Druholigoví futsalisti Partizána Bardejov sa pripravujú na novú, náročnú sezónu, v ktorej sa predstavia v druhej najvyššej futsalovej súťaži, v skupine východ, a taktiež aj v domácej mestskej futsalovej lige.

Káder Bardejova prechádza obmenou, gro kádra budú tvoriť hráči z Košíc. Z domácich ťahúnov sa do prípravy zatiaľ nezapojil Daniel Kamidra, ktorý je pracovne odcestovaný. Naopak, podľa najnovších informácii priamo z kuchyne klubu dres Partizána bude obliekať Juraj Kuhajdík.

„Myslím si, že káder budeme mať tento rok kvalitný. Veľa hráčov prišlo z Košíc, jeden z Humenného. Nový ročník bude náročný, no aj tento rok budeme mať vysoké ambície, chceli by sme hrať o prvé miesto,“ pre spravodajský portál ahojbardejov.sk povedal Norbert Sališ, predseda futsalistov.

V druhej lige, v skupine Východ, bude štartovať šesť mužstiev. Silný bude Poprad i Košice, tieto družstvá si to pravdepodobne rozdajú o prvé miesto.  To sa bude snažiť zmeniť Bardejov, ktorý bude mať aj tento rok vysoké ciele. Ďalej v lige bude štartovať béčko Prešova, Stará Ľubovňa a Humenné.  V základnej časti je na programe desať kôl, prvé družstvo sa pobije o postup do extraligy.  Liga začína už o dva týždne, Bardejov v prvom kole 13.11. privíta Humenné. O týždeň neskôr do Bardejova zavítajú Košice. Už tieto dva úvodné zápasy môžu naznačiť, o čo bude Partizán v lige bojovať.

(14:50, j)

12111960_1049239045117079_3172857819126379594_n.jpg

Diskusia
Pridať komentár