VIDEO | Basketbalistky BKM Bardejov ukončili náročnú sezónu dvojzápasom proti Starej Ľubovni

1332x
28. Jún 2022
Basketbalistky BKM Bardejov ukončili náročnú sezónu dvojzápasom proti Starej Ľubovni
Pozrite si našu videoreportáž 
 
Mladšie žiačky BKM Bardejov majú za sebou náročnú sezónu, ktorá priniesla mnohé pozitíva, ale aj negatíva. Dievčatá do trinásť rokov sa museli vysporiadať hlavne s nepriaznivou pandemickou situáciou i s rozsiahlou maródkou. V poslednom dvojzápase hostili Starú Ľubovňu a aj keď oba zápasy prehrali, tréner Ľuboš Dudinský našiel na výkone dievčat aj niekoľko kladných charakteristík.
 
„Pozitívne je to, že sme najmä v oboch zápasoch v tej prvej polovici držali so Starou Ľubovňou takmer jednu rovinu, pretože sme prehrávali len o pár bodov, pritom Stará Ľubovňa je postupujúcim družstvom na majstrovstvá Slovenska, takže z toho pohľadu áno, ale čo sa týka tej druhej polovice v oboch zápasoch, tak tam spokojnosť nevyslovujem. Robili sme strašne veľa nevynútených chýb, ktoré spôsobili to, že sme jednoducho zle hrali,“ uviedol Ľuboš Dudinský, tréner BKM Bardejov.
 
V konečnej tabuľke sa Bardejovčanky umiestnili na štvrtom mieste, s ktorým v klube vládne spokojnosť.
 
 Baketbalistky BKM Bardejov
 
„Keď si zoberiem, že v podstate sme do polovice marca nemohli trénovať a iné družstvá viem, že trénovali, pretože mali iné podmienky, svoje haly, takže to spôsobilo to, že sme niektoré zápasy. Napríklad v Spišskej Novej Vsi prehrali jeden zápas, lebo predsa nemali sme to toľko natrénované. Tiež zápas s Young Košice, ktorý sme tu hrali, tak sme jeden vyhrali a jeden prehrali, čo je škoda, že sme nevyhrali obe. Takže sú to také zápasy, kde bolo možné vyhrať, ale nepodarilo sa už aj preto, že sme to nemali natoľko natrénované,“ ozrejmil tréner.
 
V kádri sa nachádza zhruba desať dievčat, v novej sezóne by sa mal rozšíriť o hráčky z terajšej kategórie U12. Basketbalistky teraz čaká letná prestávka a v závere prázdnin by mali odštartovať prípravu na nový súťažný ročník. 
(14:42, red)
Diskusia
Pridať komentár