O striebornú prilbu bojuje Filip Vaško

30x
01. November 2015

Strieborná prilba - október

filip vaško ahojbardejov.jpgFilip Vaško

 

Hlasujte za najlepšieho hráča 1. hokejovej ligy v mesiaci október! Hokejista s najväčším počtom získaných hlasov bude celý nasledujúci mesiac nosiť STRIEBORNÚ PRILBU. Hlasovanie trvá do 10. novembra. Hlasovať môžete aj za Bardejovčana Filipa Vaška, ktorý v októbri strelil sedem gólov a na šesť asistoval. 

Nominovaní:

Peter Lichanec
Center MHk 32 Liptovský Mikuláš sa už zohral v útoku s Marekom Uramom a ich prínos pre mužstvo je neoceniteľný. Dvadsaťdvaročný útočník oplýva rýchlosťou, kreativitou a počas októbra nazbieral sedem gólov a šesť asistencií. 
 
Filip Vaško
Útočník HC 46 Bardejov strelil v októbri sedem gólov a pridal šesť asistencií. Technicky zdatný 21-ročný mladík sa zaskvel v zápase proti Michalovciam, keď sa podieľal na všetkých piatich góloch svojho tímu (3+2). 
 
Pavol Pavešic
Obranca HC Dukla Senica mal v októbri priemer bod na zápas, keď strelil päť gólov a na päť prihral. Ešte len 22-ročný bek bol mimoriadne platný v osobných súbojoch a zaradil sa medzi najväčších ťahúňov senického mužstva. 
 
Igor Halás
Útočník HC Prešov Penguins obhajuje striebornú prilbu. Hoci jeho tímu sa príliš nedarilo, 23-ročného Košičana bolo na ľade vždy vidieť a prezentoval sa aj niekoľkými parádnymi gólmi, v októbri ich vsietil sedem a pridal aj päť asistencií. 
 
Jakub Predajniansky
Divoká karta Ľubomíra Vaica: Obranca HC 07 Detva je bývalý mládežnícky reprezentant Slovenska. Spoľahlivý 21-ročný zadák sa blysol troma bodmi (1+2) proti Bardejovu a skóroval aj proti Prešovu. Za celý október má na svojom konte 10 plusových bodov. 
 
Hlasujte tu: 
(16:55, red, prvaliga.sk)

 

Diskusia
Pridať komentár