Benefičný beh za A(tra)ktívny Bardejov – už o týždeň

1368x
23. Júl 2022
Beh v poslednú júlovú nedeľu
Štart 6. ročníka
 
Chcete sa stať spolutvorcami A(tra)ktívnejšieho Bardejova aj vy? Ponúkame vám viac-strannú participáciu na tomto grantovom programe. V nedeľu 31. júla 2022 odštartuje Komunitná nadácia Bardejov 7. ročník Benefičného behu za A(tra)ktívny Bardejov. Tzv. nultý ročník sa uskutočnil v roku 2015.
 
Toto benefičné podujatie dáva príležitosť Bardejovčanom i obyvateľom okresu osobne prispieť k atraktívnejšiemu životu v svojom meste i jeho okolí. Svojím štartovným v sume minimálne 12 € podporí každý účastník jeden z projektov aktívnych Bardejovčanov, ktoré zatraktívnia život v našom meste a okolí. Komunitná nadácia k takto získanému euru pre každý projekt pridá ďalšie euro!
 
Podporiť projekty môžu aj „nebežci“ zaslaním finančného daru na účet KNBJ s variabilným symbolom zhodným s číslom vybraného projektu, alebo zakúpením tombolového lístka v kancelárii KNBJ, resp. priamo na benefičnom behu.
 
Dve trasy 
 
Organizátori pripravili podobnú trasu ako v ostatných ročníkoch okolo historického centra Bardejova s dvoma dĺžkami: 2 km (Hobby beh) a 6 km (Hlavný beh), na viacerých miestach zatraktívnenú rôznymi hudobníkmi.
 
Staňte sa aj vy spolutvorcami A(tra)ktívneho Bardejova, pozvite svojich priateľov a znásobte aj vy podporu zaujímavých projektov!
 
Bežci, ktorí sa do 30. júla zaregistrujú na stránke nadácie – www.knbj.sk si v nedeľu pred behom od 13:30 do 14:30 hod. na Radničnom námestí prevezmú štartovací balíček s obsahom: štartovné číslo, tričko s logom podujatia, nápoj, potravinový balíček, lístok do tomboly.
 
 
Generálnym partnerom podujatia je firma BARDFARM, s.r.o. a partnermi zabezpečujúcimi zaujímavú tombolu sú spoločnosť Hobby house Kobyly, Topa sport a Nábytok Trudon.
 
Harmonogram podujatia:
● 13.30 registrácia bežcov pri historickej radnici, organizačné pokyny pre bežcov, rozcvička
● 14.00 kultúrny program na Radničnom námestí – spev a hudba v podaní Kristiána Jančošeka
● 15.00 štart behu na Radničnom námestí
● 16.00 ukončenie behu – vyhodnotenie na pódiu
● 16.30 žrebovanie výhercov tomboly, informácie o projektoch, za ktoré behali bežci a na podporu ktorých ide výťažok z tomboly
 
Viac informácii o podujatí i dvoch projektoch: projekt č. 01 – modrej farby – ZBOROVSKÝ HRAD – OBNOVA A KULTÚRNE PODUJATIE 2022; projekt č. 02 – žltej farby – PREDŠKOLÁCI DO VODY!, ktoré sa uchádzajú o vašu podporu týmito netradičnými spôsobmi nájdete na www.knbj.sk - vrátane online registrácie bežcov. Ich predkladateľmi sú: Združenie za záchranu Zborovského hradu a Plavecká škôlka Bardejov, o.z..
(15:35, J. Jarina, správca Komunitnej nadácie Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár