Futbalový kemp v Gerlachove sa znova vydaril na výbornú

1947x
04. August 2022
Kvalitný futbalový kemp
P. Frický (vľavo) a Ľ. Trudič - tréneri Gerlachova 
 
Po dvoch turnusoch futbalového kempu Partizána sa rozbehol aj už tradičný futbalový kemp organizovaný FK Gerlachov. Ten sa od bardejovského líši tým, že je viac zameraný na pohybovú prípravu, hry a voľnočasové aktivity.
 
Samozrejme futbal a futbalová príprava chýbať nemohli.
 
 
Realizačnému tímu sa každodenne hlásilo do 50 detí. Dušou kempu bola, tak ako každý rok, Danka Stoláriková. Tá aj jej kolegyňa Slavka Muzeláková (obe telocvikárky) to s deťmi vedia. Hýria nápadmi a tak pripravili zaujímavé a zábavné hry a súťaže.
 
Futbalovú prípravu viedli tréneri Peter Frický a Ľuboš Trudič. Výsledkom ich spoločnej práce boli síce unavené, ale spokojné deti aj ich rodičia.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Nechýbal ani výlet ku Kráľovej studni (lokalita nad obcou Lenartov), keď účastníci kempu, vrátane tých najmenších, absolvovali náročný peší vystúp i následný návrat do „civilizácie“.
 
Tak ako každý rok, zástupcovia o.z. Kráľova studňa pripravili pre mladých futbalistov kvalitný servis vrátane „parádneho“ občerstvenia. Za to im patrí od všetkých účastníkov kempu obrovské poďakovanie.
 
Kemp ukončilo preťahovanie lanom rodičov proti deťom. Tie samozrejme zvíťazili a zaslúžene si v závere prevzali medaily i certifikáty za účasť.
(14:16, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár