Polícia upozorňuje návštevníkov Bardejovského jarmoku, aby si dávali pozor na svoje cenné veci

1621x
11. August 2022
Polícia upozorňuje návštevníkov Bardejovského jarmoku, aby si dávali pozor na svoje cenné veci
 Ilustračný záber
 
V závere mesiaca august v dňoch od 25. augusta do 28. augusta 2022 sa bude v meste Bardejov konať obchodno-spoločenské a kultúrne podujatie Bardejovský jarmok 2022. V súvislosti s týmto podujatím polícia upozorňuje návštevníkov jarmoku nielen na dopravné obmedzenia.
 
Dňa 23. augusta  od 09.00 hodiny do 14.00 hodiny dňa 29. augusta 2022 bude úplná uzávierka cesty ul. Dlhý rad a čiastočná uzávierka ciest – časť ul. Štefánikova, časť ul. Jiráskova, časť ul. Komenského, časť ul. Hviezdoslavova, časť ul. Kellerova, časť ul. Partizánska, časť ul. Na Hradbách a časť ul. Radničné námestie v Bardejove.
 
Keďže sa na jarmoku očakáva vysoká koncentrácia osôb, polícia upozorňuje návštevníkov, aby si dávali pozor na svoje osobné veci. Peňaženky a kabelky nenechávajte voľne položené a bez dozoru. Upozorňujeme aj na možný výskyt tzv. vreckových zlodejov. Preto odporúčame, aby si návštevníci so sebou na podujatie nebrali cennosti, či veľké sumy peňazí.
 
 Na Bardejovskom jarmoku sa očakáva zvýšená koncentrácia osôb
 
Peňaženku, platobné karty a doklady si nevkladajte do zadného ani predného vrecka nohavíc, ale do vrecka, ktoré sa dá zapnúť, či zazipsovať. Dámy upozorňujeme, aby si peňaženku s dokladmi nenechávali na vrchu kabelky a svoje kabelky si zazipsovali hlavným zipsom.
 
Netreba zabúdať ani na svoje osobné motorové vozidlá. Po zaparkovaní vozidla, skontrolujte uzatvorenie okien na vozidle a taktiež uzamknutie vozidla.
 
Vo vozidle si nenechávajte na viditeľnom mieste osobné veci, ktoré by mohli byť lákadlom pre zlodejov. Počas horúcich letných dní nezabudnite vo svojom vozidle osamotené deti ani svojich domácich miláčikov.
(11:46, OR PZ Bardejov)
 
Diskusia
Pridať komentár