Polícia na východe zaznamenala niekoľko prípadov výtržníctva

1465x
16. August 2022
Muži sa promenádovali nahí 
 
Polícia v Prešovskom kraji v posledných dňoch zaznamenala hneď tri prípady, keď si muži nevedeli poradiť so svojimi citmi alebo s vysokou teplotou.
 
V Poprade (10.08.2022) popoludní, na Ul. Námestí sv. Egídia, v obchodnom dome, teda na mieste verejnosti prístupnom sa muž dopustil hrubej neslušnosti. Priamo na predajnej ploche sa prechádzal obnažený. Neskôr z predajne ušiel.
 
Už o 2 dni neskôr (12.08.2022) v rovnakom čase a na rovnakom mieste sa taktiež muž dopustil obdobnej neslušnosti. Obnažený vošiel do kabínky určenej na prezliekanie, pričom tam bola žena, ktorá hneď ušla. Muž ušiel tiež. Príslušník Obvodného oddelenia Policajného zboru v Poprade v prípade vedie trstené stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva.
 
Včera (15.08.2022) emócie či vysoké teploty nezvládol muž vo Vranove. Podvečer za jedným z obchodných domov podišiel k mostíku, na ktorom sedeli dve mladé slečny. Muž neváhal, stiahol si nohavice a začal sa sexuálne ukájať. Aj polícia vo Vranove sa týmto prípadom zaoberá, taktiež je vedené trestné stíhanie vo veci trestného činu výtržníctva.
(14:14, KR PZ PO) 
 
Diskusia
Pridať komentár