Viete ako zvýšiť cestovný ruch v Bardejove? Prihláste sa na workshop

972x
23. August 2022
Architektonický workshop
Prihlásiť sa môžete do 30. augusta 
 
Komunitná nadácia Bardejov organizuje v spolupráci s miestnou samosprávou v dňoch 31.augusta až 3. septembra Architektonický workshop v Bardejove. Záujemcovia z radov architektov, projektantov aj študentov architektúry sa môžu prihlásiť do 30. augusta na adresu knbj@bardejov.sk.
 
Cieľom workshopu je navrhnúť na vopred určených miestach na území Bardejova nízkonákladové turistické atrakcie šetrné k životnému prostrediu. Výstupy workshopu budú predložené verejnosti na internetové hlasovanie. Na realizáciu najúspešnejších z nich bude komunitná nadácia hľadať finančné zdroje, resp. investorov.
 
Workshop je súčasťou projektu Komunitnej nadácie Bardejov s názvom Uvedomelá a inkluzívna komunita, podporného Nadáciou Charlesa S. Motta prostredníctvom Akadémie pre rozvoj filantropie v Poľsku.
 
Hlavným cieľom projektu je zvýšiť povedomie verejnosti o Programe trvalo udržateľného rozvoja, v ktorom OSN reaguje na globálne ohrozenia života na našej planéte. Viac o projekte sa dozviete na webe KNBJ: www.knbj.sk.
(18:12, J. Jarina)
Diskusia
Pridať komentár