Partizán vyhral v Snine, gól strelil aj Čikoš-Pavličko

2198x
07. September 2022
Dôležité body smerujú k Topli
Čikoš-Pavličko strelil gól z penalty 
 
V piatom kole sa stretli tabuľkoví susedia. Partizán bol po štyroch kolách štvrtý, MFK o miesto nižšie. Bardejovčania v lige doteraz ešte neprehrali. Ináč to však bolo v Slovenskom pohári v Kežmarku.
 
Ani v nasledujúcom domácom zápase s Kalinovom doma nepresvedčili a tam musel tréner Kica hľadať recept na to, aby sa jeho “mladé pušky“ dostali opäť do hernej pohody. Zápas s Kalinovom znamenal aj veľkú stratu v kádri.
 
Zranil sa špílmacher Bombík (Partizán Bardejov, MŠK Žilina, FC Petržalka, Partizán Bardejov) a ostáva nám len dúfať, že Patrik sa čoskoro na ihrisko vráti. Po nepresvedčivých výkonoch v Kežmarku i doma s Kalinovom tréner Kica siahol k zmenám v základnej zostave.
 
Od úvodu zápasu nastúpili dvaja legionári – Rus Venediktov a Brazílčan Da Silva. Bardejovčan Pedro Guilherme Chaves Batista Da Silva otvoril skóre už v 12. minúte. O dve minúty sa postaral o vyrovnanie jeho krajan v drese Sniny Joao Victor Guimaraes Ribeiro E Silva.
 
Partizánov však gól nepoložil. V 30. minúte Somov pokutový kop síce nepremenil, ale z dorážky už bol úspešný a poslal opäť hostí do vedenia. Druhý polčas začali lepšie hráči MFK a Skvašík zabezpečil, že Sninčania druhýkrát vyrovnali.
 
Ani teraz to však zverencov trénera Kicu nerozhádzalo a pokračovali v kvalitnom výkone. Jej výsledkom bol druhý gól Da Silvu. Konečný výsledok zápasu stanovil z pokutového kopu brankár hostí Čikoš-Pavličko.
 
Tréner Kica to tentoraz namiešal dobre. Snina aj z jej pohľadu nepriaznivému výsledku má dobré mužstvo, o čom svedčí aj jej postavenie v tabuľke. Mladí Bardejovčania sa však súpera nezľakli a zaslúžene si odvážajú domov tri body.
 
V zápase sa presadili dvaja netradičný strelci Da Silva (2 góly) je vyložene defenzívny hráč a Čikoš-Pavličko je síce skvelý brankár, ale gólov asi v svojej kariére veľa nestrelil.
 
MFK Snina - Partizán Bardejov 2:4 (1:2)
Góly: 14. E Silva, 49. Skvašík - 12. Da Silva, 30. Somov, 58. Da Silva, 84. Čikoš-Pavličko (PK)
Rozhodovali: Čiernik, Špivák, Alezárová. ŽK Skvašík, Ondika, Losiev, Turik, (obaja MFK), 400 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Elexa, Venediktov, Kukulský, Kmec, Pyda (75. Stolárik), Da Silva, Šott (65. Hanuščák), Borok (75. Pangrác-Piter), Somov, M. Lukáč (89. N. Lukáč)
(20:11, dsh)
Diskusia
Pridať komentár