ABC pozýva do tímu roztlieskavačiek

1002x
09. September 2022
Prešovské ABC spustilo
krúžok roztlieskavačiek
 
Popri roztlieskavačkách otvára ABC Centrum voľného času i ďalšie nové krúžky
 
ABC Centrum voľného času v Prešove pozýva dievčatá do tímu roztlieskavačiek. Môžu sa tak stať súčasťou športových podujatí a vytvárať pravú športovú atmosféru.
 
Show ako v amerických filmoch
 
ABC Centrum voľného času na Októbrovej ulici v Prešove prichádza v školskom roku 2022/2023 s novinkou – zakladá tím roztlieskavačiek. Do svojich radov pozýva všetky dievčatá od 10 rokov, ktoré chcú byť súčasťou športových podujatí naživo a roztlieskavať tak, ako to poznáme z amerických filmov.
 
Roztlieskavačky budú tanečným krúžkom, kde si členky osvoja mnoho choreografií a naučia sa tanečné, ale aj gymnastické prvky. Dôležité je aj to, že členky sa naučia spolupracovať ako jednotný tím.
 
Medzi novými krúžkami sú tanec, či varenie
 
Roztlieskavačky nebudú len o tréningoch, dievčatá zažijú mnoho zábavy a budú súčasťou športových podujatí. Stanú sa spojivkom medzi divákmi a športovcami a budú vytvárať pravú športovú atmosféru. Čakajú ich aj vystúpenia na iných zaujímavých podujatiach v Prešove a jeho okolí.
 
 
Krúžky tiež ponúkajú mediálnu tvorbu, varenie a folklór 
 
Medzi nové záujmové útvary patrí okrem roztlieskavačiek aj moderný tanec, ABC varenia, krúžok Recy-veci, Čo rozpráva les?, Crossfit, Crossminton, ABC divadielko, fotografický krúžok, ABC drums a mnohé ďalšie.
 
Mediálna tvorba aj folklór
 
Od minulého roka funguje v CVČ krúžok ABC TV a mediálna tvorba. Pre milovníkov folklóru otvára svoje brány DFS, FS Rozmarija a tanečný súbor Infinity – spoločenský tanec. Deti sa môžu prihlásiť aj na ďalšie tanečné, hudobné, športové, technické, či tvorivé krúžky.
 
Zoznam všetkých záujmových útvarov je zverejnený na www.abccentrum.sk. Na tejto webovej stránke nájdu záujemcovia všetky informácie o záujmových útvaroch a tlačivá na prihlásenie. Vyplnené a podpísané tlačivá je potrebné poslať e-mailom na adresu abc@abccentrum.sk alebo doniesť do ABC CVČ na Októbrovej ulici č.30 v Prešove. O nových krúžkoch ABC CVČ informovala Miroslava Baranová.
(9:25, M. Baranová) 
 
 
 
Diskusia
Pridať komentár