Galla kickbox, K1, MMA, box night sa aj tento rok vydarila

75x
15. November 2015

Domácemu publiku sa predstavili aj Bardejovčania

 

Reportáž z Galla kickbox Bardejov 2

 

Včera, teda v sobotu 14. novembra 2015 sa v športovej hale uskutočnil už druhý ročník podujatia pod názvom Galla kick box Bardejov.  Organizátorom sa aj tento rok stal domáci Edymax kickbox klub na čele s predsedom klubu Vladimírom Dudinským.

Slávnostný program odštartoval niečo po osemnástej hodine a trval zhruba štyri hodiny. V ringu sa uskutočnilo dvanásť duelov, nechýbali ani Bardejovčania, ktorí sa pred domácimi fanúšikmi nestratili. Do Bardejova zavítali borci zo Slovenska, Maďarska, Poľska a z Ukrajiny.

V prvom zápase sa v kategórii Kick Light predstavil domáci Tomáš Cingeľ a v druhom zápase v rovnakej kategórii Kristián Kozák.  Tomáš svojho súpera z Košíc porazil 2:1, Kristián zápas prehral.

V kategórii K1 boxoval Daniel Semanko proti borcovi z Poľska a svoj zápas prehral, v kategórii Kick Light +69 kíl domáci Jozef Olejarčin, ale takisto ťahal za kratší koniec.

Desaťnásobná majsterka Slovenska Martina Cingeľová nastúpila proti súperke z Michaloviec v kategórii Low kick a po zaujímavom zápase zvíťazila 3:0, v kategórii K1 do ringu vybehol Richard Kotúček, dvojnásobný majster Slovenska, no súper bol nad jeho sily.  

Jozef Trudič boxoval v MMA  v kategórii 120 kíl, no kvôli zraneniu zápas nedohral a prehral. Matúš Sobek bojoval vo Full Contact 69 kíl a získal majstrovský opasok.  V závere sa ešte prezentoval Michal Pokrivčák z Edymax klubu Bardejov v kategórii MMA 81 kíl, opasok získal jeho súper z Ukrajiny.

Galla kickbox 2 sa aj tento rok vydarila, o sprievodný program sa postarala kapela Liquid error a zoskupenie Duo farsa. Šou v kulturistike predviedol Dávid Savočka.  Nechýbala ani tombola o zaujímavé ceny. Do športovej haly zavítalo takmer 1000 divákov.

V. Dudinský: S akciou som spokojný

Po skončení celého podujatia, neskoro vo večerných hodinách, sme sa opýtali riaditeľa akcie, Vladimíra Dudinského, ako vnímal celý priebeh a ako hodnotí umiestnenie domácich pretekárov.

„S celou organizáciou som spokojný, takisto aj so zápasmi. Jediným nedostatkom bola technická chyba v ringu, kde popraskali karabinky, ešte nikde predtým sa nám to nestalo.  Zápasy boli na vysokej úrovni, akurát možno 12 zápasov bolo veľa, možno by stačilo aj osem. Dlhšie boli aj vystúpenia, nabudúce sa posnažíme, aby to bolo kratšie, tak 2 a pol hodinky. Spokojný som aj s vystúpením mojich borcov, aj keď sa jeden pretekár zranil. Opasky získali tí, ktorí ich aj mali dostať.“

(19:40, red, A. Marková)

817
Diskusia
Pridať komentár