Vlajková loď Bardejovských kúpeľov Alexander pozýva

797x
20. September 2022
Široká ponuka, krásne prostredie
a ideálne obdobie
 
Vlajkovou loďou Bardejovských kúpeľov, a.s. je hotel Alexander
 
Najobľúbenejší jesenný termín naplnil v septembri Bardejovské Kúpele a.s. takmer doplna, voľné sú ešte miesta pre samoplatcov počas zvyšku jesene. Atraktivitu kúpeľov zvyšuje i prebiehajúca akcia ,,Zvýhodnený wellness pobyt Vital v hoteli Alexander**** s dlhou platnosťou." O aktuálnych možnostiach informovala ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.
 
Jeseň sa babím letom sú vhodným obdobím na pobyt
 
Využite výhodné ceny a obľúbený jesenný termín na príjemný pobyt bez horúčav, s prechádzkami, procedúrami, wellness a kvalitnou stravou v štvorhviezdičkovom hoteli. Posilnite imunitu svojho organizmu pred príchodom jesenných epidémií  a vráťte svojmu  telu dlh z predchádzajúcich ťažkých covidových rokov.
 
Alexander ponúka 300 kongresových miest a možnosti rôznych eventov
 
Cenovo zvýhodnený pobyt VITAL si môžete rezervovať do 20. decembra 2022. Víkendový pobyt (nástupné dni štvrtok, piatok, sobota a nedeľa) tak vyjde v dvojlôžkovej izbe pre 2 osoby na 325 € za 2 noci alebo 465 € za 3 noci. Počas týždňa na 285 €/2 noci alebo 405 €/3 noci.
 
Zdravie je nadčasová hodnota
 
„Investície do svojho zdravia sú to najlepšie, čo môžete urobiť. Z peňazí vám ukrojí inflácia, ale zdravie je nadčasová hodnota. Doprajte si kúpeľný pobyt v jedných z najobľúbenejších kúpeľov na Slovensku, na ktoré nezanevreli hostia ani v najťažších rokoch,“ pozýva T. Šatanková.
 
Súčasťou pobytu je stravovanie formou bufetov a neobmedzený vstup do Wellness Spa
 
Zvýhodnený pobyt VITAL zahŕňa ubytovanie v dvojlôžkovej izbe exclusive, plnú penziu – strava formou bufetov v hoteli Alexander, neobmedzený vstup do Wellness Spa v hoteli Ozón (bazény + sauny) a neobmedzený vstup do hotelového Wellness v hoteli Alexander. K tomu sú procedúry na osobu: 1 x klasická masáž čiastočná (15 min.), 1 x minerálny kúpeľ (15 min. kúpeľ + 15 min. oddych), 1 x soľná jaskyňa (45 min.), 3 x denne pitná kúra na kolonáde, welcome drink v Lobby bare, parkovisko pri hoteli grátis, bezplatné wifi pripojenie.
 
Zažiť počas pobytu môžete vínny festival
 
Po relaxe ochutnajte dobré vínko
 
V sobotu 8. októbra 2022  seriál tohtoročných kultúrnych podujatí Bardejovských Kúpeľov ukončí  Hornošarišský vínny festival. V Kúpeľnej kolonáde sa na ňom predstavia viaceré slovenské vinárstva. Súčasťou sú sprievodné akcie a popoludňajší kultúrny program priamo v Kúpeľnej kolonáde.
 
Jeseň patrí v kúpeľoch tradične k najobľúbenejším obdobiam, pretože počasie je príjemné, nie sú už horúčavy a hlavné kapacity kúpeľov sú vtedy obsadené. Celé jesenné obdobie aj s babím letom je vo všeobecnosti obľúbeným obdobím na návštevu kúpeľov a liečbu v nich, hlavne pre starších ľudí a rodiny.
 
Príjemné jesenné počasie ešte zvýši efekt relaxu v kúpeľoch
 
Vybrať si môžete tenis, skanzen aj kyslíkovú dráhu
 
Kúpele ponúkajú rôzne typy akciových pobytov. K dispozícii je najstarší skanzen na Slovensku, tenisové dvorce, krytá hala, preliezačky, minigolf, „kúpeľné singletracky“, kyslíková dráha, neďaleko je historické mesto Bardejov - pamiatka UNESCO, hrad Zborov a mnohé iné atrakcie.
 
Priestory na kongres v hoteli Alexander
 
Luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander počas siedmych rokov od jeho otvorenia zastihli rôzne obdobia. V sezónach pred covidom býval plne obsadený a aj mimo sezónu si našiel svoju klientelu. Osvedčil sa ako kongresový hotel s veľkou kapacitou  a mimoriadne obľúbeným sa stal na svadby a ďalšie spoločenské udalosti. Je vlajkovou loďou Bardejovských kúpeľov, a.s. a poskytuje špičkové ubytovanie v kombinácii s wellnes a gastronómiou. Teší sa značnému záujmu bonitnej klientely.
 
Vírivka v priestoroch hotela Alexander
 
Prichýli kongres i event
 
Zákazníci oceňujú v tomto hoteli predovšetkým vysokú úroveň služieb, vynikajúcu kuchyňu, atraktívne možnosti trávenia voľného času v kúpeľnom prostredí i úroveň personálu. V okruhu cca 100 km nie je žiadne porovnateľné zariadenie. S výnimkou Vysokých Tatier nie je vo zvyšku Prešovského kraja iný kongresový hotel s takou kapacitou, ako Alexander.
 
„,Ľudia i firmy masívne investujú do zdravia, prispievajú na rekondičné, liečebné i wellness pobyty. Čoraz viac sa presadzuje incentívna (zážitková) turistika. Značné medziročné nárasty návštevnosti majú na svedomí rekreačné poukážky pre zamestnancov. Na takéto požiadavky a služby je hotel Alexander po všetkých stránkach vybavený,“ vysvetlila T. Šatanková.
 
Wellness v hoteli
 
Vyhľadáva ich najmä východoslovenská klientela
 
Luxusný štvorhviezdičkový kongresový hotel Alexander má líderskú pozíciu v rámci Bardejovských Kúpeľov. Jeho 150 lôžok predstavuje cca 13% celkovej lôžkovej kapacity kúpeľov, v segmente izieb najvyššieho štandardu je to však až tretina kapacity. Ponúka ubytovanie v 75 luxusne zariadených izbách pre 150 osôb, z toho je 5 apartmánov a 5 bezbariérových izieb.
 
Komfort, kvalitná strava a široké možnosti relaxu v hoteli Alexander
 
Izby sú komfortne zariadené, vybavené LCD TV, internetom, telefónom, minibarom a trezorom. V hoteli je k dispozícii až 300 kongresových miest v 3 variabilných riešeniach. Bardejovské Kúpele priťahujú návštevníkov z rôznych kútov Slovenka, hlavne však z Prešovského a Košického kraja.
(16:30, T. Šatanková)
 
 
Diskusia
Pridať komentár