Poznáme najlepšie šoférky roka 2022

3975x
21. September 2022
Pred halou Mier súťažili šikovné šoférky
 
Aktuálny ročník súťaže poctilo účasťou až 20 vodičiek
 
Obľúbené podujatie sa tento rok tešilo výbornej účasti. Svoje šoférske sily si medzi sebou zmerala dvadsiatka šikovných žien.
 
Víťazka zvládla trať bez penalizácie
 
Uplynulú sobotu sa pred Športovou halou Mier v Bardejove súťažilo v zručnosti za volantom. Už to, že hlavným organizátorom súťaže bola Okresná organizácia Únie Žien Slovenska naznačovalo, že prím budú hrať ženy. Tých sa do súťaže prihlásil úctyhodný počet, celkovo 20.
 
Podujatie sa uskutočnilo pred Športovou halou Mier
 
Svoje kvality ukázali na trati pozostávajúcej zo slalomu a troch parkovaní. Víťazka súťaže Sláva Kmecová zvládla trať za 1:12.14 s, a to bez jedinej penalizácie. Na druhom mieste sa umiestnila Martina Bariliková a na treťom Mariana Jusková.
 
Vodičkám zahrali Pirošovci
 
Odborným garantom súťaže bola aj tento rok autoškola Ekomido. Za pomoc pri organizácii tohto podujatia ďakujú organizátori i Oddeleniu kultúry Bardejov. Ceny nielen víťazkám, ale takisto všetkým súťažiacim odovzdali zástupcovia organizátorov a zároveň hlavní sponzori súťaže Jozef Rohaľ (Ekoauto Bardejov s.r.o.), vedúci kancelárie primátora mesta Bardejov Jozef Guliga a okresná predsedníčka OO ÚŽS Andrea Tribusová.
 
Organizátori a sponzori nezabudli na nikoho, ocenené boli všetky súťažiace
 
Popoludnie na športovisku spríjemnil koncert kapely Mladí Pirošovci
(10:10, I Bardejov)
 
 
Diskusia
Pridať komentár