Smelé plány s amatérmi HK Bardejov

1159x
30. September 2022
Štartuje 2. slovenská liga hokejistov
Bardejovčania sa pohrávajú aj s myšlienkou na postup do vyššej súťaže 
 
V uplynulej sezóne HK Bardejov skončil v súťaži bez bodov a skóre. Klub nevedel od 19.1.22 zabezpečiť všetky podmienky vyhlášky ÚVZ SR pre hromadné podujatia.
 
Tréner Paulovský: Potrebujeme štyri formácie
 
Na prahu novej sezóny sú predpoklady optimistickejšie. Len škoda, že na avizovaný prípravný zápas s Humenným sa hostia ospravedlnili. No dosť toho ukázali dva víťazné prípravné zápasy. Tréner Marcel Paulovský je však v predpovediach opatrnejší: „Zápasy s Kežmarkom a Sabinovom ukázali aj nedostatky, ale celkový dojem mám dobrý. No stále sme nehrali kompletní. Chýbal nám Leščišin. Či budú ďalšie posily uvidíme. Mám predstavu o štyroch formáciách."
 
Cieľom je postup do play-off
 
Kľúčovým cieľom mužstva v základnej časti bude snaha o účasť v prvej trojke na špici. Skúsenosti sú z minulosti. „Bude to ťažké, ale aj zaujímavé. Do vyššej súťaže už nebude baráž, ale priamy postup z play-off. Z východu bude najväčším favoritom do 1. ligy Trebišov. Ale aj my sa s myšlienkou na postup pohrávame. Je potrebné kvalitne trénovať. Lenže každý príde kedy môže z práce. Lopáček má len dva tréningy. V sobotu si zranil Renčok, vraj členok na svadbe. Hajduk má problémy s kolenom po hokejbale."
 
Druhý prípravný zápas: Bardejov - Sabinov 4:2 ( 1:0, 1:1, 2:1).
Bardejov: Smik - Osuský, Palko, Kokšarov, Fedoročko, Havrila, Šiba - Leskovjanský, Laškody, Kašperán - Lúč, Mryglot, Brejka - Tkáč, Rychvalský, Česelka - Plaskoň.
 
1. kolo 1.10. Dolný Kubín - Bardejov, 2. kolo 8. 10. o 17.30 (sobota): Bardejov - Sabinov.
(21:55, šč)
Diskusia
Pridať komentár