Bardejovskí mladí hokejbalisti odohrali tri kvalitné zápasy

1398x
03. November 2022
Kategória U12 vo Vranove
 
Na druhé kolo súťaže pod záštitou Slovenskej hokejbalovej únie do 12 rokov vycestovali Bardejovčania na turnaj do Vranova nad Topľou.
 
Vedeli, že ani druhý turnaj nebude pre chlapcov jednoduchý. Stále sú na začiatku cesty, v tíme majú zastúpenie deti od 7 do 11 rokov. Čo môže byť pre tím v budúcnosti veľkou výhodou, keď sa podarí si z týchto najmenších vychovať v danej kategórií kvalitných chlapcov.
 
1. zápas HBC Knights Bardejov - HK IMS-East Popradskí Piráti 0:22 (0:10, 0:12)
Výsledok, ktorý je na pohľad priam strašidelný, ale už v prvom zápase turnaja sme videli rozdiel oproti turnaju v Spišskej Belej. Chalani si vytvorili aj zopár šancí a snažili sa dodržiavať pokyny trénera. Chlapci z Popradu boli ale pri streleckej chuti a premieňali šance.
 
 
2. zápas HBC Knights Bardejov - HMHK bauska. Vranov nad Topľou 2:11 (0:2, 2:9) (Góly Bardejov: Graca, Belej)
V druhom zápase turnaja sme hrali s domácim Vranovom. V prvej tretine nás podržal skvelé chytajúci Hegedüš. Druhý polčas už Vranov ukázal skúsenosti a zápas dotiahol do úspešného konca. Ale nepotešil len brankár, Bardejov si otvoril konečne strelecký účet v súťaži, keď sa najprv trafil Graca, neskôr skóroval Belej.
 
3. zápas HOKEJBAL Prešov - HBC Knights Bardejov 14:0 (8:0, 6:0)
V poslednom zápase turnaja sme čelili chlapcom z neďalekého Prešova. V zápase bolo vidno, že chlapci z Prešova majú natrénované a nabehané. Ukázalo nám to, kde musíme ešte zabrať a čo musíme počas zimnej prestávky zlepšiť a zamakať.
 
Hodnotenie trénera Matúša Gmittera
 
"Turnaj by som zhodnotil po organizačnej stránke na výbornú. Je vidieť, že tím ľudí okolo Braňa Štefana robí super robotu, či už v rámci zázemia klubu alebo pri mládežníckych kategóriách.
 
Naši chlapci sa na turnaj tešili. Už počas cesty v autobuse sme sledovali zápas našich mužov v Liptovskom Mikuláši. Chalani ma potešili, naopak aj na ihrisku bol som milo prekvapený z každého jedného hráča.
 
Našťastie nebol to len môj pohľad, ale aj trénerov iných mužstiev. Boli sme už vo väčšom počte a bolo to cítiť. Chalani bojovali, najviac ma potešil zápas proti VT, prvý polčas bol výborný.
 
Myslím, že to tešilo aj chalanov, keď videli, že vedia hrať vyrovnanú partiu s tímami, ktoré už nejaký ten rok hrajú ligu a trénujú. Dokonca sa nám podarilo skórovať, čomu som sa veľmi tešil. Znova sme ale videli aj chyby. Tieto musíme do marca vyladiť, aby sme na ďalší turnaj prišli znovu silnejší.
 
Obrovská vďaka patrí aj rodičom, že cestovali s nami do Vranova podporiť svoje deti a pomôcť mi, nakoľko som tam išiel sám. Taktiež ďakujem sponzorom a podporovateľom, že máme možnosť v Bardejove robiť to, čo nás baví a hlavne, že to máme pre koho robiť." 
(19:45, HBC Knights Bardejov)
Diskusia
Pridať komentár