Úspešní Bardejovčania na ME v tureckej Antalyi

1758x
28. December 2022
Reprezentácia SR na WAKO Majstrovstvách Európy seniorov a veteránov v tureckej Antalyi vybojovala celkovo sedem bronzových medailí
 
Do Bardejova putujú štyri medaily
 
Vladimír Dudinský je tréner a stále aktívny športovec, získal pred rokom v Taliansku na Majstrovstvách sveta striebro a bronz.
 
Tento rok na ceste do finále ho zastavil v lightcontacte a potom mal aj smolu, že aj kicklighte mužov do 63 kg a to 26 násobný Majster sveta Eduard Mammadov z Azerbajdžanu (ten má na Instagrame 33 tisíc skladovateľov a je to legenda a športovec uznávaný vo svojom rodnom kraji, ale aj vo svete Kick boxu v light kontake, to znamená bez kopov na stehná) to bol vyrovnaný zápas v kick lighte, súper dominoval kopmi na stehnách, aj keď je to nazývame light lahky obaja borci boli neraz napomínaní za tvrdé a mínusové uderí.
 
Sylvia Reviľáková vo veku 47 rokov po pol ročnom tréningu u Vladimíra Dudinského získala 2 krát bronz, keď mal súperku z Nemecka, ktorá sa stala potom 2 krát zlatá. Sylvia trénera nesklamala v prvom kole, ale v druhom to už bolo o skúsenostiach.
 
Medaile pre Slovensko vybojovala Dominika Sakáčová v kicklighte žien do 50 kg, Lucia Fecková v kicklighte žien do 55 kg a Viktória Kažiková v lowkicku žien do 56 kg.
 
Bardejovčanom chýbalo kúsok športového šťastia hlavne v žrebovaní. Opäť sa začneme naplno venovať svojej trénerskej práci a deťom, ktorým chýba málo pohybu v tejto uponáhľanej dobe.
(16:44, VD)
Diskusia
Pridať komentár