Príďte si vyhriať telo do Bardejovských Kúpeľov

2201x
19. Január 2023
Kúpeľný hotel Ozón otvoril po týždennej sanitačnej prestávke prevádzku  Wellness Spa
 
 
(Zdroj: BK) 
 
V súčasnosti je hotel plný klientov a jeho wellness je prístupné všetkým ubytovaným v kúpeľoch i širokej verejnosti. Otváracie hodiny pre bazény sú od 11.00 do 21.00, pre saunový svet od 13.00 do 21.00.
 
Hotel i wellness poskytujú všetky služby bez obmedzení. Navyše v súčasnosti prebiehajú atraktívne sezónne zľavy. Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková.

„Príďte si oddýchnuť a relaxovať do Wellness spa. Tento komplex slúži na regeneráciu tela a duše, ponúka wellness služby nielen pre kúpeľnú klientelu ale aj návštevníkom a hosťom z celého regiónu a zahraničia. Obsahuje vodný svet a saunový svet. Pre seniorov nad 60 rokov a držiteľov preukazu ZŤP máme teraz v superakcii Liečebný pobyt SENIOR, s plnou penziou a 3 procedúrami denne. S 25% zľavou v termíne 14.januára do 12. februára teraz stojí pobyt od 59 eur za osobu a noc a s 15 % zľavou v termíne 12. februára do 6. apríla je k dispozícii od 61 eur. Vyberú si však všetky vekové kategórie a za ceny, do ktorých sme zatiaľ ani zďaleka nepremietli všetky zdraženia vstupov z posledného obdobia,“ vysvetľuje Šatanková.

 
(Zdroj :BK) 
 
Hotel Ozón je svojou lôžkovou kapacitou najväčším ubytovacím zariadením v Bardejovských kúpeľoch. Bol postavený v roku 1976 a nachádza sa priamo v centre Bardejovských Kúpeľov, v príjemnom prostredí kúpeľného parku pri prameňoch minerálnych vôd. Rozsahom svojich služieb uspokojí aj náročných návštevníkov. Klienti majú možnosť absolvovať liečebné a relaxačné služby. Hotel je zrekonštruovaný, má 169 izieb a 8 apartmánov. Hotel Ozón je priamo spojený s Balneoterapiou, kde návštevníci môžu využívať liečebné aj relaxačné služby. Priamo v hoteli sa nachádza wellness centrum - komplex bazénov a sáun. Z Bardejovských Kúpeľov je možné navštíviť aj nemenej zaujímavé okolie.
 
V ponuke je krytý bazén, malý: 4x11 m, 6,5x2,5 m a  veľký: 12x11 m, ďalej vonkajší bazén malý: 4x4 m aj veľký: 33x15 m. Štandardné vybavenie všetkých izieb zahŕňa sociálne zariadenie, rádio, telefón, TV, satelitný prijímač, chladničku, kúpeľňu a wifi.
 
Kúpele ponúkajú inhalačné terapie ako je napríklad oxygenoterapia, ale aj elektroliečbu krátkovlnnou diatermiou, interferenčné prúdy a magnetoterapiu. Ďalej svetloliečbu horským slnkom a soláriom. V ponuke sú samozrejme aj klasická, podvodná, reflexná a ručná masáž, masážny prístroj, lymfodrenáž prístrojová masáž a masáž horúcimi lávovými kameňmi.
 
 
(Zdroj: BK) 
 
Praktikujeme aj cvičenie: v bazéne. Kalanetiku, skupinový telocvik a liečebný telocvik a ponúkame kúpele v hydromasážnej vani (whirlpool), v termálnom bazéne, ako aj perličkový, vaňový, vírivý a šliapací kúpeľ, škótske streky či minerálny kúpeľ. Ďalej sú to bahenné, parafínové, a rašelinové zábaly, fínska, parná a suchá sauna, saunový svet, tepidárium, aj infračervená sauna. Medzi ďalšie kúry patria hlavne pitné kúry ale aj ultrazvuk, bankovanie či pneumopunktúra. Liečivá minerálna voda na Kúpeľnej kolonáde je jediná svojho druhu na Slovensku, jej teplota je cca, 16 stupňov.
 
Bardejovské Kúpele majú aj skvelé športové vybavenie. Indoor posilňovňu, bowling, biliardový stôl. K dispozícii je aj outdoorová telocvičňa, minigolfové ihrisko, jazdecký areál, beauty: solárium, kaderník, manikúra a pedikúra a služby kozmetika. Takisto služby pre deti ako detský kútik, pieskovisko a preliezačky. Funguje tu aj požičovňa horských bicyklov.
 
 
(Zdroj: BK) 
 
čo sa týka aktivít na voľný čas, 15 kilometrov od kúpeľov sa nachádza lyžiarske stredisko Regetovka, vlek Makovica je vzdialený 20 kilometrov. V bezprostrednej blízkosti si návštevníci môžu užiť cykloturistiku, loptové hry, minigolf, lyžiarske stredisko aj bežecké lyžovanie. Do 15 minút chôdze sú k dispozícii tiež prechádzky do prírody, detské hry, jazda na koni, tenis a kúpanie na kúpaliskách. Do 15 minút jazdy autom zažijete aj mountainbiking, horskú turistiku, turistické vychádzky, horskú cyklistiku, zber húb či lyžovanie. Do jednej hodiny jazdy autom potom aj freeclimbing, paragliding, vysokohorské túry, kúpanie v prírodných vodných plochách, vodné športy, rybárčenie či rafting. Kúpeľné pobyty sú zamerané na choroby obehového ústrojenstva, choroby pohybového ústrojenstva, choroby tráviaceho ústrojenstva, choroby z povolania, choroby žliaz s vnútornou sekréciou. Kúpeľný poplatok je v sume 1,70 eur.
 
K tromfom Bardejovských Kúpeľov patria výhodné ceny, dlhoročná overená kvalita, dobré meno a ofenzívny marketing. Akcie pokračujú aj v hoteli Alexander. K dispozícii je napríklad akciový pobyt VITAL v hoteli Alexander so splatnosťou do 6. apríla. Víkendový pobyt pre 2 osoby (1/2 izba) s nástupným dňom vo štvrtok, piatok, sobota a nedeľa v cene 325 eur za 2 noci alebo v cene 465 eur za 3 noci. Počas týždňa je nástupný deň na pobyt v pondelok, utorok alebo stredu v cene 265 eur za dve noci alebo 384 eur za 3 noci.
(13:00, red.) 
Diskusia
Pridať komentár