Prežite Veľkú noc v teplej vode bazénov v Bardejovských Kúpeľoch

1346x
07. Február 2023
Sviatky jari v oáze zdravia a oddychu volajú
 
Ilustračná fotografia. (Zdroj: peperlife.sk) 
 
Veľkonočné pobyty patria medzi klientami Bardejovských Kúpeľov medzi tie najobľúbenejšie. Hlavné kapacity v najluxusnejších hoteloch Alexander, Ozón a Astória sa vypredajú medzi prvými a to zvyčajne v predstihu ešte pred akciou. Na poslednú chvíľu tak ostávajú len kúpeľné vilky.
 
Aj tento rok, v termíne od 6. do 11. apríla 2023, pripravili kúpele Veľkonočný pobyt na 3 až 5 nocí. Podľa úrovne ubytovania dvojposteľová izba, pre jednu osobu na noc s plnou penziou, vyjde od 88 eur vo vilkách, do 95 eur v izbách typu Štandard. Izby typu Superior stoja 102 eur a typ Exclusive 112 eur na osobu a noc.
 
Hotel Alexander. (Zdroj: peperlife.sk) 
 
Informuje o tom ekonomicko-obchodná riaditeľka Bardejovských Kúpeľov, a.s., Tamara Šatanková. „Príďte si oddýchnuť počas veľkonočných sviatkov. Pripravili sme si pre vás skvelý relaxačný pobyt s tradičnými veľkonočnými špecialitami, nebude chýbať Večer ľudových jedál, sprievodný program, uvítací drink a malé prekvapenie pre každého hosťa. Pobyty sú atraktívne i pre dvojice a rodiny s deťmi,"  vysvetľuje riaditeľka.
 
„Jarné slnko, čerstvý vzduch, kúpeľný park, prechádzky po udržiavaných cestách a chodníkoch a okolitá príroda s turistickými a single-trackovými trasami, poskytujú dostatok príležitostí na aktívny oddych. Cena zahŕňa ubytovanie, plnú penziu, neobmedzený vstup do Wellness Spa (bazény a sauny), a procedúry podľa počtu nocí,“ dodáva.
 
Čo sa týka kúpeľných procedúr na 3 noci, tieto zahŕňajú 1 krát parafínový obklad, 1 krát minerálny kúpeľ, 1 krát soľná jaskyňa. Na 4 noci  potom 1 krát klasická masáž, 1 krát parafínový obklad, 2 krát minerálny kúpeľ, 1 krát soľná jaskyňa. No a na 5 nocí to je 1 krát klasická masáž, 2 krát parafínový obklad, 2 krát minerálny kúpeľ, 1krát soľná jaskyňa, 1 krát rašelinový obklad.
 
Ilustračná fotografia. (Zdroj: peperlife.sk) 
 
Aj s rekreačným príspevkom a deťmi
 
Aj na tento pobyt môžete využiť rekreačný príspevok. Cena pobytu neobsahuje daň z ubytovania 1,70 eur/osoba/noc, parkovné pre osobné auto je v hoteli Alexander grátis. V prípade polpenzie sa z ceny odpočítava 5 eur/osoba/noc. V prípade záujmu o pobyt bez procedúr sa z ceny odpočítava 10 eur/osoba/noc.
 
V prípade pobytu pre dieťa s polpenziou sa odpočítava 3 eur/deň. Podmienky pobytu pre deti sú nasledovné. Deti do 4 rokov bez nároku na lôžko grátis. Detskú postieľku poskytujú na požiadanie bezplatne. Pre deti od 4 do 15 rokov platí zľava 50 % z uvedených cien. Deti majú v cene ubytovanie, plnú penziu a 3-hodinový vstup do bazénovej časti Wellness Spa podľa počtu nocí v sprievode dospelej osoby. Saunový svet je k dispozícii iba pre osoby od 15 rokov.
 
Pobyt začína večerou a nástupom od 15:00, pri plnej penzii končí pobyt obedom. Izbu je potrebné uvoľniť do 12:00, pri polpenzii končí pobyt raňajkami s odhlásením do 10:00.
 
Hotel Astória v Bardejovských Kúpeľoch. (Zdroj: peperlife.sk)  
 
Akcie lákajú aj do Veľkej Noci
 
Pre seniorov nad 60 rokov a držiteľov preukazu ZŤP beží aktuálne superakcia. Liečebný pobyt SENIOR, s plnou penziou a 3 procedúrami denne. S 25 % zľavou v termíne 14. januára do 12 februára stojí pobyt od 59 EUR za osobu a noc a s 15 % zľavou v termíne 12. februára do 6. apríla je k dispozícii od 61 eur.
 
Akcie pokračujú aj v hoteli Alexander. K dispozícii je aj akciový pobyt VITAL v hoteli Alexander so splatnosťou do 6. apríla. Pobyt pre 2 osoby (1/2 izba): Víkendový (nástupný deň na pobyt je štvrtok, piatok, sobota a nedeľa): 325 eur/2 noci alebo 465 eur/3 noci. Počas týždňa (nástupný deň na pobyt je pondelok, utorok alebo streda): 265 eur/2 noci alebo 384 eur/3 noci.
 
Ilustračná fotografia. (Zdroj: peperlife.sk) 
 
Záujem klientov je stály
 
Bardejovské Kúpele, a. s. majú otvorené a poskytujú služby bez prerušenia pre klientov poisťovní i platiacich, už od leta minulého roka. V zimnom období sústredili klientov do dvoch najlepších hotelov s wellness (Ozón a Alexander). Patria medzi špičku slovenského kúpeľníctva s dlhoročnou tradíciou.
 
Bardejovské Kúpele, a. s., majú teraz lôžkovú kapacitu v hlavnej sezóne cca 1100 lôžok. Pred krízou ich ročne navštívilo cca 25-tisíc osôb a počet prenocovaní presahoval 270-tisíc. Bardejovské kúpele majú najširšie indikačné zameranie spomedzi všetkých slovenských kúpeľov, okrem tradičnej liečby vnútorných ochorení sú v schválenom indikačnom zozname i choroby ženské, nervové a ochorenia pohybového aparátu.
 
Viac informácií na hotelalexander.sk, kupele-bj.sk, visitbardejov.sk. Centrálne rezervačné oddelenie: Tel.: 054/477 4450,4470,4440, 477 2717 Fax: 054/472 3549 E-mail: rezervacie@kupele-bj.sk, marketing@kupele-bj.sk
(10:55, red.) 
Diskusia
Pridať komentár