Prečo mesto Bardejov kašle na zimnú údržbu? Chodníky sú v katastrofálnom stave

2322x
13. Február 2023
BLOG | Neúdržba chodníkov v meste
 
Dobrý deň prajem, v Bardejove žijem viac ako 40 rokov a nedá mi nepodeliť sa s vami o momentálnej situácii v meste. Mesto má peniaze na rozhadzovanie, tu 200 tisíc, tam 200 tisíc a nemá na to, aby zabezpečil zimnú údržbu v meste?
 
Chodníky sú neodhrnuté, plno snehu, šmýka sa, člapavka. Prečo mesto neodhrňuje chodníky?
 
 
Včera podvečer aj keď už niekoľko dní nesnežilo tak mesto neurobilo nič, aby vyčistilo chodníky po meste. Za čo platíme dane?
 
Ktoré sa mimochodom zvyšujú? Hlavne že primátor má plat viac ako 4 tisíc eur, že sa peniaze nájdu na múr, na hradby, na hlúposti a na základné potreby pre Bardejovčanov sa kašle.
 
 
Je to hanba, v akom stave sú chodníky. Neočistené, neodhrnuté. Prečo v iných mestách dokážu zabezpečiť aj počas zimy cesty a chodníky? Nevravím, že ak by včera snežilo, ale už niekoľko dní nesneží, aj cez deň svieti slnko a roztápa sa, tak prečo to nevyvážajú preč napríklad do rieky a všetko ostáva na chodníkov.
 
Po Bardejove sa nedá prechádzať a chodiť a to nehovorím o matkách ktoré chodia s kočiarmi alebo pre ZŤP na vozíkov a podobne. Ďakujem za uverejnenie a kompetentní by sa malo zamyslieť, aby sa našli peniaze na základné veci a nie len na hlúposti pre vyvolených! V prílohe aj niekoľko fotiek.
(20:17, PK, BLOG | *redakcia do blogov nezasahuje, ani sa s nimi nijako nestotožňuje)
Diskusia
Pridať komentár