Bardejov a Humenné si zmerali sily v prípravom zápase, ktorý sa skončil remízou

3060x
18. Február 2023
Dôležitá príprava pred jarnou časťou
 
Treťoligový Partizán Bardejov v ďalšom prípravnom zápase hostil dnes na obed (sobota, 18. februára 2023) druholigistu z Humenného.
 
Trénerom hostí je Bardejovčan Jozef Kukulský, ktorý donedávna viedol práve Partizán a tak sa črtal zaujímavý zápas dvoch celkov z východu.
 
POZRITE SI BOHATÚ FOTOGALÉRIU:
 
Úvodný polčas skončil bezgólov, po zmene strán padli dva presné zásahy. Najprv sa po hodine hry v 61. minúte strelecky presadil Pyda, v závere po chybe v obrane a po samostatnom úniku vyrovnal Diame.
 
V generálke na ligu FK Humenné remizovalo 1:1, Bardejov sa ešte v príprave predstaví dvakrát, v oboch prípadoch doma. V utorok od 17.00 hod. privíta Starú Ľubovňu a v sobotu v generálke na ligu Sláviu TU Košice. Zápas je na pláne od 11.00 hod.
 
 
Partizán Bardejov – FK Humenné 1:1 (0:0)
Góly: 61. Pyda – 88. Diame
 
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Stachura, Elexa, Berecký, Stolárik, Kukulský, Kmec, Haščak, M. Lukáč, Somov, Borok. Na striedačke: Popjak, Terry, N. Lukáč, Tvardzik, Balaščák, Kačmár, Piter-Pangrác, Pyda, Šott, Hanuščák
 
Humenčania nastúpili v tejto zostave: Slávik – Maťaš, Avetisian, Kranthove, Zlacký, Komár, Oliveira, Havrila, Wroblewski, Hroiang, Diame. Na striedačke: Streňo, Asantič, Dzúrik, Loriev, Komjatý, Knurovský
(13:39, red)
Diskusia
Pridať komentár