Aké rifle budeme nosiť v roku 2023?

1544x
03. Marec 2023
Aké rifle budeme nosiť v roku 2023?
 
Rifle sú nadčasové nohavice, ktoré ženy milujú. Stojí za to dozvedieť sa niečo viac o ich výbere, ako aj zoznámiť sa s modelmi, ktoré sa budú nosiť v roku 2023.
 
Rifle typu skinny
 
Medzi najmódnejšie riflí v nadchádzajúcej sezóne možno označiť predovšetkým modely typu skinny. Najlepšie budú vyzerať skinny rifle s vysokým pásom, ktoré sú medzi ženami absolútnym hitom. Nadčasové dámske rifle typu skinny sú mimoriadne univerzálne, a preto sa dajú úspešne zaradiť do rôznych štylizácií, ktoré nosíme každý deň. Tento model riflí dokonale zvýrazňuje ženskú postavu, a preto je tak horlivo vyberaný na rôzne príležitosti.
 
Oversize rifle
 
Opakom skinny riflí sú modely oversize, ktoré budú veľmi obľúbené aj v sezóne 2023/2024. Oversize džínsy sa vyznačujú dosť voľným strihom a majú široké nohavice. Nosenie týchto módnych nohavíc je mimoriadne pohodlné, čo je pre mnohé ženy prioritou. Oversize džínsy sa dajú komponovať tak do klasických, ako aj mestských štylizácií, ktoré upútajú pozornosť okolia.
 
Rifle high loose
 
Pri dopĺňaní šatníka na sezónu 2023/2024 nemôžete zabudnúť na rifle typu high loose. Tento typ nohavíc má rovnú nohavicu, ktorá je trochu voľná. High loose rifle majú vysoký pás rovnako ako skinny rifle. Vďaka univerzálnemu strihu sú nohavice tohto modelu ako stvorené na skladanie ležérneho looku. Dajú sa úspešne kombinovať napríklad s tričkami alebo košeľami s krátkym rukávom. Rifle high loose budú vhodné aj na večerné vychádzky a stretnutia s priateľmi, pretože sa hodia k sakám v rôznych variantoch.
 
Rifle zvony
 
Ďalším módnym hitom nadchádzajúcej sezóny budú nepochybne zvonové rifle, ktoré si pre ich nadčasovosť ochotne vyberajú dámy všetkých vekových kategórií. Zvony s nízkym pasom sú inšpirované módou 70. rokov a sú mimoriadne univerzálne. Dokonale sa prispôsobujú tvarom ženskej postavy a zdôrazňujú ju tým správnym spôsobom.
 
Rifle cargo
 
Aj v roku 2023 budú populárne rifle typu cargo. Módne nohavice sa dajú nosiť tak na dennej báze, ako aj na špeciálne príležitosti. Vyzerajú skvele v spoločnosti dobre vypasovaných topov a sák. Úspešne ich môžete nosiť aj s vysokými podpätkami, ktoré zvýraznia ich úžasné čaro. Cargo rifle sa dajú ľahko zložiť aj do ležérnych štylizácií, napríklad streetwear. Nosenie tohto modelu nohavíc je zárukou každodenného pohodlia.
 
Jorts rifle
 
Jorts rifle sú ďalším modelom odporúčaným na jar a leto. Ide o džínsové šortky, ktoré dodajú každému outfitu jedinečný charakter. Oplatí sa ich zaradiť do šatníka a určite sa Vám budú hodiť viacerý krát. Na nadchádzajúcu sezónu si pre seba určite nájdete niečo zodpovedajúce.
(11:35, i)
Diskusia
Pridať komentár