Obnovený chodník medzi Bardejovom a Bardejovskými Kúpeľami

8x
17. December 2015

Revitalizácia chodníka medzi Bardejovom a Bardejovskými Kúpeľami

chodnik ahojbardejov.sk (3).jpg

 Novozrekonštruovaný chodník

 

Turisticko-relaxačný chodník medzi Bardejovom a Bardejovskými Kúpeľmi je obľúbený chodník nielen pre turistov, pacientov, ale aj obyvateľov Bardejova. Chodník je vyhľadávaný pešími návštevníkmi, pacientmi, návštevníkmi na bicykloch a korčuliach. V novembri tohto roka prešiel revitalizáciou a pribudli k nemu viaceré novinky.

Vďaka Krajskej organizácii cestovného ruchu KOCR Severovýchod Slovenska v spolupráci s Oblastnou organizáciou cestovného ruchu OOCR Šariš Bardejov, bol chodník s dĺžkou 1,5 km revitalizovaný.

V rámci rekonštrukcie, ktorú financovala KOCR Severovýchod Slovenska, pribudli k nemu lavičky, stoly, prístrešky a cvičebné stroje. Dva prístrešky boli komplexne zrekonštruované a jeden úplne nový pribudol na začiatku chodníka. K chodníku boli doplnené aj dve informačné tabule s mapami a jeden smerovník na rázcestí cesty do obce Zborov a Bardejovských Kúpeľov.

Pribudli taktiež veľmi obľúbené exteriérové cvičiace stroje. Spolu štyri stroje sú zamerané na cvičenie a posilňovanie svalov horných končatín, hrudníka, chrbta, brušného svalstva a celkovo na koordináciu pohybu.

Zrekonštruovaný chodník by mal byť začiatkom ďalšej vízie OOCR Šariš Bardejov, ktorá plánuje vybudovanie turisticko-regeneračného chodníka a prepojenie Bardejova s Bardejovskými Kúpeľmi.

(16:20, R. Jančošek)

Vianočný koncert

vianocny koncert 2015.jpg

http://ahoj.tv/kalendar/detail/789/vianocny_koncert.html 

843
Diskusia
Pridať komentár