Úvod jarnej časti sa Partizánu nevydaril, v piatok chce bodovať naplno

1569x
31. Marec 2023
Najlepším strelcom je Rus Saveliy Somov
Gólman Partizána Ján Čikoš-Pavličko patrí k oporám družstva 
 
V 3. regionálnej futbalovej lige Partizán Bardejov je po 19. kole štvrtý za Lipanmi, Spišskou Novou Vsou a Vranovom nad Topľou.
 
Po dvoch jarných prehrách (doma s Vranovom a v Stropkove) odvetnú časť nezačali najlepšie. V klube, tak pri mužoch, ako aj mládeži, chýbajú materiálne i mentálne prostriedky na pozitívny progres.
 
Aj keď potešila výhra s Popradom, u baníkov v Kalinove vydolovali len bod.
 
Kica: Očakávania sme nesplnili
 
Tréner Rastislav Kica ľutuje najmä zlyhanie tímu v zápasoch, kedy bol na dosah lepší výsledok aj body.
 
„S Vranovom doma sme predali kožu lacno. A v Stropkove sme sa zľakli súperovej hry. Agresivitu domácich rozhodca toleroval. No a po hrubej chybe v našej defenzíve sme dostali druhý gól, aj keď kvalita bola na našej strane. Očakávanie sme nesplnili.“
 
Situácia v kabíne je podľa kormidelníka horšia ako v jeseni: „Nehovorím, že sa nič nerobí. Nebudem to konkretizovať. Je to najmä ekonomická oblasť, niektoré veci sa riešia."
 
Keďže nedostatok financií bol podnetom na odchod niekoľkých hráčov, otázkou je, kto bude obliekať dres Partizána. Pozitívne je, že viac príležitostí dostávajú odchovanci a dorastenci.
 
Somov: 13 gólov
 
Najlepším strelcom Partizána po 19. kole je 22-ročný Rus zo Zenitu Petrohrad Saveliy Somov, dal 13 gólov. Lídrom skupiny Východ je Mário Jacko, dal o gól viac. Tretí Patrik Kašuda z Vranova premenil 11 pokusov.
(10:47, J. Ščerbík)
Diskusia
Pridať komentár