Gerlachovčania zdolali favorita zo Starej Ľubovne

1478x
04. Apríl 2023
Tri body i červená karta
Domáci získali plný počet bodov 
 
Jednoznačným favoritom zápasu boli hostia bojujúci o postup. Domáci sa však dobre pripravili a disciplinovaným výkonom si zabezpečili tri body.
 
Hráči FK mali od začiatku viac z hry a loptu držali na polovici hostí. Snahu o strelenie gólu zavŕšil gerlachovský kanonier Stošić, keď dopravil loptu za Švecov chrbát.
 
 
Ani po strelení gólu sa obraz hry nemenil. Domáci pozorne bránili a smerom dopredu si vypracovali aj niekoľko dobrých príležitostí.
 
Z hostí bolo cítiť skúsenosť, ale proti konsolidovanej defenzíve FK nedokázali nič vymyslieť a Varešínského v bráne domáceho mužstva vážnejšie ohroziť nedokázali. Aj druhý polčas bol v podstate v réžii FK. Hostia prejavovali snahu minimálne o vyrovnanie, ale, tak ako v prvom polčase, gólmana domácich ohroziť nedokázali.
 
 
V 78. minúte musel, po druhej žltej, ihrisko opustiť Kost. Ani presilovka MFK však na skóre nič nezmenila. Tréner Berta svoje mužstvo dobre pripravil. Taktický a zodpovedný výkon priniesol ovocie. Tri body ostali zaslúžene doma.
 
FK Gerlachov – MFK ADV Stará Ľubovňa 1:0 (1:0)
Gól: 25.Stošić
Rozhodovali: Leško, Lang, Gallik. ŽK: Ravlikovski, Kost, Guľaš - Serečion, Turlík, Kis. ČK: Kost (GE) po 2 ŽK, 250 divákov
Gerlachovčania nastúpili v tejto zostave: Varešínsky - Sosňák, Valkučák, Kyjak, Košč, Venediktov (84. Gduľa), Stošić (90. Závacký), Lazúr, Kost, Guľaš, Ravlikovski (88. Dzhygalov)
(17:51, P. Cingel) 
Diskusia
Pridať komentár