Partizán po bojovnom výkone podľahol lídrovi tabuľky zo Spiša

1932x
15. Apríl 2023
Bardejov neprekvapil, aj keď snahu uprieť nemožno
Domáci body nezískali 
 
Partizáni privítali aktuálne vedúci celok tretej ligy - skupina východ, Spišskú Novú Ves.
 
Druhé Lipany strácali na Spišiakov bod. Partizáni boli s 36 bodmi štvrtí. Obe mužstvá v predchádzajúcom kole vyhrali. Spišiaci doma porazili Fiľakovo 2:0, rovnakým rozdielom zvíťazili Bardejovčania v Námestove.
 
Na jar získali hráči z metropoly Spiša trinásť a Hornošarišania sedem bodov. Aj to svedčí o tom, kto bol favoritom zápasu.
 
Do zostavy sa opäť mohli vrátiť Ondrej Elexa a Pedro Chaves Batista da Silva. Tí v predchádzajúcom kole pauzovali pre žlté karty.
 
Rozdiel vo výkonnosti bol na ihrisku vidieť. Hostia mali v prvej časti hry prevahu, ktorá vyvrcholila v 34. minúte. Po úniku po čiare bol na konci akcie Atah Junior a prvýkrát prekonal Čikoš-Pavlička v bráne domácich.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Hostia sa snažili o strelenie ďalšieho gólu, domáci chceli s výsledkom niečo urobiť, ale gól už do polčasu nepadol.
 
V druhej časti videli diváci dva. Oba dali hostia. Ten prvý v 54. minúte ešte neplatil pre ofsajd. Ten druhý, keď pekne, spoza pokutového územia, vystrelil Martinko, už áno.
 
V 64. minúte Somov padol v šestnáste a zaslúžene, za filmovanie, videl žltú kartu. O chvíľu neskôr strieľal M. Lukáč. Novák si s jeho zakončením poradil.
 
 
V 74. minúte si hostia z pokutového územia domácich urobili strelnicu. Našťastie Čikoš-Pavličko Partizánov podržal. Aj Berecký chcel dať gól. Trafil však tesne nad.
 
Najväčšiu šancu mali domáci v úplnom závere. Lopta opäť skončila nad Novákovou bránou. V 90. minúte musel po druhej ŽK a následnej červenej opustiť ihrisko kapitán hostí Baranyi.
 
Partizán Bardejov BŠK – FK Spišská Nová Ves 0:2 (0:1)
Góly: 34. Atah Junior, 60. Martinko
Rozhodovali: Matej Vrábel, Poracký, Holp. ŽK: Berecký, Elexa, M. Lukáč, Somov, N. Lukáč – Tkáč, Baranyi, ČK: 90. Baranyi (po 2 ŽK). 350 divákov
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko - Elexa, Grimaldi (60. Hanuščák), Somov, Pyda, Kmec (60. M. Lukáč), Da Silva, N. Lukáč, Šott, Berecký, Stolárik (69. Sestari)
(21:07, P. Cingel)
Diskusia
Pridať komentár