Ako spoznávať severovýchod Slovenska v jednej multifunkčnej športovej obuvi?

943x
23. Máj 2023
Vhodná obuv je dôležitá 
Ilustračná fotografia (Zdroj: Kuznetcov_Konstantin / Shutterstock.com)
 
S príchodom jarnej sezóny milovníci športu oprášia trailovú obuv, nasadnú na bicykle alebo sa do poslednej chvíle zaujímajú o aktuálne podmienky v lyžiarskych strediskách. Logicky, nemôžu sa venovať všetkým týmto obľúbeným aktivitám súčasne, aj keď jedna možnosť by tu bola – rozhodnúť sa pre širší koncept športovej výbavy. Akej? Viac prezradíme v článku nižšie.
 
Kľúčom k úspechu sú športové značky zabehnutých technológií
 
Tento prívlastok právom získala športová značka HOKA, ktorej základný koncept predstavuje modernú trailovú bežeckú obuv. Jej funkčné vlastnosti sú prispôsobené pre beh v náročnom teréne. Táto svetoznáma značka športovej obuvi nevystupuje izolovane, umožňuje širší záber pre outdoorové voľnočasové aktivity.
 
Na výnimočné pôsobenie obuvi Hoka na trhu upozorňuje overený predajca Sportrysy.sk - vybraný a ponúkaný sortiment je u nich špecifický už len tým, že do prírody a na šport pripravuje celoročne a pri čo najväčšej všestrannosti.
 
 
Šport sa zblíži so športom
 
Ak máme v čo najkratšom čase spoznať čo najviac, dobre poslúži prepájať jeden šport s iným postupnou prípravou a pravidelnou regeneráciou. Už aj na samom začiatku rekreačného behu treba byť na seba prísny – nepoľaviť v príprave do terénu a po vzore bežeckej obuvi v náročných alpských podmienkach vyhľadávať rovnaké funkčné zameranie aj v našom prostredí.
 
Práve športová obuv Hoka poskytuje maximálne odpruženie a komfort ako v náročnom teréne a na dlhých tratiach, tak aj pre voľnočasový (rekreačný) beh. Predstavuje bezpečný tréningový koncept vďaka kombinácii známych free-ride lyžiarskych technológií a na základe podmienok v jazde na horskom bicykli.
 
Dobre nastavená kombinácia športov umožňuje čo najhlbšie spoznávať krajinu v atraktívnej severovýchodnej časti Slovenska. Popri významnej kúpeľnej liečbe podporuje aktívny relax športovaním v sieti cyklotrás a turistických chodníkov. Ak ale poznáte športovú obuv Hoka, ani na tak odlišné disciplíny sa nebudete prezúvať! 
(10:41, i)
Diskusia
Pridať komentár