Pri Košiciach zabil pravdepodobne metanol dvoch ľudí, tretí bojuje o život

2635x
26. Máj 2023
Dvaja ľudia zomreli
Na mieste zasahovali záchranári 
 
Pri Košiciach zabíjal metanol.
 
Podľa portálu TVnoviny sa otrávili traja ľudia. Dvaja zomreli a tretieho previezli do nemocnice vo vážnom stave, kde bojuje o život. 
 
Správu budeme aktualizovať 
 
Aktualizované (11:00 hod.) 

Dnes (26.5.) pár minút po polnoci bolo na tiesňovej linke 158 prijaté oznámenie, že v chatovej lokalite Moňov potok malo dôjsť k úmrtiu ženy. Policajti po príchode na miesto preverili hodnovernosť tohto oznámenia, v jednej z chát bolo nájdené telo 43-ročnej ženy bez známok života. Obhliadajúci lekár na mieste predbežne nevylúčil cudzie zavinenie a na zistenie presnej príčiny smrti bolo nariadené vykonanie pitvy.

Bez známok života bolo včera (25.5.) v susednej chatke nájdené aj telo 66-ročného muža bez známok života. Obhliadajúci lekár na mieste cudzie zavinenie vylúčil, avšak na zistenie presnej príčiny smrti bolo taktiež nariadené vykonanie pitvy.

Podľa doposiaľ získaných informácií mali obe nebohé osoby spolu s ďalším, 44-ročným mužom, v utorok (23.5.) spoločne konzumovať doposiaľ neznámu tekutinu. 44-ročný muž bol prevezený do jednej z košických nemocníc a v súčasnej dobe ostáva naďalej v opatere lekárov. Počas obhliadky miesta činu bola neznáma tekutina zaistená a zaslaná na kriminalisticko-expertízne skúmanie. O akú tekutinu išlo a či bola príčinou smrti muža a ženy, bude známe po jej analýze a výsledkoch pitvy nebohých. V súvislosti s nebohými začali policajti v oboch prípadoch trestné stíhanie pre trestný čin usmrtenia.

(9:28, red, krpzke)
Diskusia
Pridať komentár