Prváci zo ZŠ Komenského potešili nielen mamičky

1040x
28. Máj 2023
Mamička, veľmi Ťa ľúbim...
Deti z 1.A triedy 
 
Mama je tá, ktorá vie nahradiť všetkých, no ju nedokáže nahradiť nik. Láska medzi mamou a dieťaťom je nekonečná, puto medzi nimi nepretrhnuteľné. Nie je nič vážnejšie ako byť mamou.
 
Všetky mamičky určite potvrdia, že byť matkou je niečo nádherné, napĺňajúce, radostné, zároveň aj zodpovedné, veľmi často náročné, niekedy i bolestné. Všetci to vieme. Pre každého je jeho mamka tou najdôležitejšou osobou na svete. Mama je ten človek, ktorého náruč sme pocítili ako prvú. Mama si zaslúži nielen našu úctu, zaslúži si našu lásku, zaslúži si, aby sme sa starali o jej šťastie.
 
Deň matiek je príležitosťou všetko toto si pripomenúť, aby sme na to v bežiacom kolobehu života nezabúdali. Preto sa aj prváci zo ZŠ na Komenského ulici rozhodli svojim mamičkám vyjadriť city a potešiť ich srdiečka.
 
Deti z 1.B triedy 
 
Mamy, staré mamy, či dokonca i oteckovia prichádzali s veľkým očakávaním a úsmevom na perách. Pri kávičke si všetci zaspomínali na neopakovateľné zážitky od narodenia detí až po ich školský vek a vychutnávali si nádherný spev, tanec i hovorené slovo svojich ratolestí. Deti sa na tento okamih tiež veľmi tešili.
 
V závere nechýbalo ani vrúcne objatie a odovzdanie vlastnoručne vyrobeného darčeka. Ani jedno oko nezostalo suché, taký bol záver vystúpenia. Slzičky šťastia svedčili o tom, že to všetko malo veľký význam. Matka všetko chápe, odpúšťa, vždy poľutuje a bude stále milovať svoje dieťa, bez ohľadu na to, aké ono je.
 
Ďakujem Ti mamička a veľmi Ťa ľúbim!
(16:26, Mgr. Zuzana Hanobiková)
Diskusia
Pridať komentár