Partizáni v poslednom domácom zápase iba remizovali

2177x
04. Jún 2023
Pochvalu si zaslúži fanklub Partizána
Partizán získal ďalší bod, v zápase sa bojovalo 
 
Na jeseň na pôde Lučenca uhrali partizáni remízu 1:1 (gól za Bardejov dal Berecký). Po 28. kolách súťaže je Partizán ôsmy (40 bodov), súper na 12. mieste (26 bodov).
 
Na priečku, z ktorej sa zostupuje majú Bardejovčania pohodlný náskok. Lučenec má pred posledným Popradom náskok 7 bodov (hrá sa ešte o 6). Takže aj MŠK je už z hry o záchranu vonku.
 
Základná zostava trénera Kicu vyzerala skôr na ligový dorast ako na treťoligistu. V základe nastúpili dorastenci Grimaldi, Balaščák a Zamborský. Ale ani ostatní, s výnimkou Čikoš-Pavlička, Bereckého a Stachuru nemali rokov oveľa viac. Aj napriek tomu sa v prvej časti hry hralo len na bránu hostí.
 
Koncovka však viazla a tak jedinú šancu, v prvej časti hry, mal Stolárik. Vracajúci stopér mu loptu, v poslednej chvíli odkopol. Keďže sa už nič podstatné neudialo odchádzali súperi do šatní za bezgólového stavu.
 
POZRITE SI FOTOGALÉRIU:
 
Druhý polčas bol máličko zaujímavejší a padli v ňom dva góly. Najskôr Partizáni vyhlásili deň otvorených dverí, čo využil Oláh. Rovnaká situácia sa opakovala o pár minút neskôr. Našťastie Sučák situáciu nezvládol rovnako dobre ako jeho spoluhráč a bránu minul. Partizáni pochopili, že tadiaľto cesta nevedie a začalo sa hrať aj pred Jenčovou bránou.
 
Aktívny Kmec poslal do pokutového územia niekoľko dobrých centrov, jeho spoluhráči ich nevyužili. Aj vyrovnanie sa začalo od Kmeca. Po peknej kombinácii napriahol Elexa a delovka z jeho kopačky skončila za chrbtom brankára MŠK. Obe mužstvá sa ešte snažili s výsledkom niečo urobiť. Aj napriek niekoľkým náznakom šancí, na oboch stranách, sa už nikto nedokázal presadiť a tak si súperi body podelili.
 
 
Partizánov čaká ešte na budúci týždeň cesta do Rimavskej Soboty. Doma, v záverečnom zápase jesennej časti, vyhrali vysoko 8:1 (2:1). Absolutórium si v tomto zápase, za neustále povzbudzovanie svojho mužstva, zaslúži len fanklub Partizána.
 
Partizán Bardejov BŠK – MŠK Novohrad Lučenec 1:1 (0:0)
 
Góly: 72. Elexa – 58. Oláh
rozhodovali : Bobko, Železňák, Cisko
ŽK Kica, Stolárik, Grimaldi – Oláh, Suja
265 divákov
 
Bardejovčania nastúpili v tejto zostave: Čikoš-Pavličko – Elexa, Kmec, Batista da Silva (19. N. Lukáč), Zamborský, Šott, Stachura (62. Pyda), Grimaldi, Berecký (56. Hanuščák), Stolárik, Balaščák (56. M. Lukáč)
(14:20, P. Cingel) 
Diskusia
Pridať komentár