Partizán po prestávke hostil Skalicu

1009x
28. November 2020
Po mesiaci a pol na súťažný zápas nastúpili futbalisti Partizána Bardejov. V trinástom kole pred prázdnymi tribúnami privítali Skalicu, ktorá bola miernym favoritom. Hornošarišania však v domácom prostredí chceli a potrebovali bodovať.
 
V úvode boli aktívnejší Záhoráci, lepšie sa pohybovali a svoje nasadenie pretavili do úvodného gólu v štrnástej minúte, keď sa presadil Ranko. Domáci futbalisti sa na ihrisku hľadali a na dlhší čas sa pred šestnástku hostí nedostávali. Skaličania mohli pridať druhý presný zásah ešte v úvodnej časti hry, avšak Čikoš-Pavličko bol v bráne Bardejova pozorný.
 
Po zmene strán videl v 53. minúte druhú žltú kartu hosťujúci Horodník, ktorý si v minulosti obliekal aj dres Partizána a musel sa porúčať pod sprchy. Od tohto momentu Partizán prevzal iniciatívu a odmenou mu bola 66. minúta, keď si hostia nedovolene počínali, v šestnástke faulovali Stachuru a po nariadenom pokutovom kope z bieleho bodu vyrovnal Brigant. O jedenásť minút sa červenalo aj na strane hostiteľov, druhú žltú kartu videl Akahwakou a počet hráčov sa na ihrisku vyrovnal.
 
Ani záverečné minúty vyloženejšiu šancu nepriniesli, obaja brankári boli pozorní a tak v trinástom kole Bardejov doma opäť remizoval a do tabuľky si pripísal jeden bod.