Mikulášsky darček pre MŠK Žilina od Partizánov

1152x
06. December 2020
V pätnástom kole nastúpil na posledný zápas jesenného kola Partizán Bardejov v domácom prostredí, na sviatok sv. Mikuláša hostil béčko Žiliny. V dôležitom šesťbodovom zápase sa hralo o veľa, oba celky potrebovali bodovať.
 
Úvod duelu vyšiel lepšie hosťom, ktorí boli od prvej minúty aktívnejší a už po 200 sekundách skóre otvoril Jibril po prihrávke Kopasa a poslal šošonov do vedenia.
 
V dvanástej minúte mohli Žilinčania zvýšil na 0:2, no gól ešte nepadol. Čikoš-Pavličko v bráne Partizána inkasoval druhýkrát v sedemnástej minúte, keď ho znova prekonal Jibril a zvýšil na 0:2.
 
V tridsiatej piatej minúte zahrávali hostia rohový kop, po ňom sa Bardejovčanom podarilo dostať do protiútoku a Marko Lukáč pohodlne znížil na 1:2. V závere polčasu ešte pohrozili žlto-zelení, no skóre sa už nemenilo.
 
Po zmene strán mal viac z hry Bardejov. Postupne si vytvoril niekoľko šancí, no v ofenzíve zlyhal. Do vyloženejšej šance sa dostal Santos, avšak vyrovnať sa mu nepodarilo.
 
V záverečných minútach Hornošarišania hru otvorili, chceli vyrovnať, no napokon ešte dvakrát inkasovali – na 1:3 pre MŠK zvyšoval Jambor a na 1:4 striedajúci Holáň.
 
Záverečný jesenný zápas Partizánom nevyšiel, inkasovali až štyri góly a v domácom prostredí opäť nevyhrali.