Mladí hráči Slovana odchádzajú z východu naprázdno

1046x
17. Apríl 2021
Po tesnej prehre v Petržalke (3:2) hostili futbalisti Bardejova ďalší celok z Bratislavy, tentokrát béčko Slovana. Oba celky sa plece pri pleci potácajú v pásme zostupu a aj preto ak sa chce Partizán z tejto zóny dostať preč, musel v sobotu získať plný počet bodov.
 
Od začiatku stretnutia sa hralo zo strany na stranu, no vyloženejšiu šancu si ani jeden celok nevypracoval. Aj preto sa úvodné dejstvo skončilo bez gólov.
 
Po zmene strán sa domáci ujali vedenia v 56. minúte, keď sa presadil Dzurik a poslal Partizán do vedenia. Následne mali viac z hry Bratislavčania, ktorí postupne prevzali iniciatívu a dostali sa aj do niekoľkých šancí, no Čikoš-Pavličko bol pozorný.
 
V 78. minúte Čerepkai po chybe v obrane hostiteľov po prudkej prihrávke z pravej strany vyrovnal a zdalo sa, že aj tento zápas Bardejov iba remizuje. Všetko sa však zmenilo v úplnom závere, keď loptu po ľavej strane potiahol Brigant, v skrumáži sa lopta odbila od brvna bránky Slovana, no v dorážke nikým nekrytý Romulo Silva Santos poslal loptu do siete a zabezpečil Hornošarišanom dôležité tri body.