Bardejov prehral aj s Podbrezovou

183x
18. Máj 2021
V poslednom domácom zápase v sezóne 2020/2021 privítali futbalisti Bardejova železiarov z Podbrezovej. Partizáni v boji o záchranu potrebovali bodovať naplno, aj keď vedeli, že tretí tím v tabuľke má svoju silu a na Horný Šariš príde taktiež minimálne neprehrať.
 
V našom priamom prenose sa v prvom polčase veľa toho neudialo. Ani jeden z tímov sa v útoku nedokázal presadiť a nevedel si vytvoriť šancu. Aj preto sa úvodná štyridsaťpäť minútovka skončila nerozhodne.
 
Po zmene strán naďalej pokračovala hra prevažne v strede poľa. Hostia z Podbrezovej ukázali svoju kvalitu, veď aj v kádri majú skúsených a kvalitných hráčov. Naopak Bardejovčania sa chceli ujať vedenia, však nešlo to tak, ako si predstavovali.
 
V 72. minúte sa skóre predsa len otvorilo, keď hosťujúci Breznanik prekonal gólmana Čikoša-Pavlička a poslal svoj tím do vedenia – 0:1.
 
Po tomto góle domáci znervózneli a rýchlo sa snažili vyrovnať. Avšak proti boli aj rozhodcovia, ktorí hru kúskovali a viackrát vyviedli hráčov z tempa. Zbytočne duel kúskovali, čo potvrdili aj obaja tréneri po zápase.
 
V 84. minúte sa na strane Partizána znova červenalo, keď po údere do tváre videl druhú žltú kartu Sedláček a pre neho sa sezóna v Bardejove skončila. Až v nadstavenom čase si najväčšiu šancu vypracovali hostitelia, avšak Horváth v samom závere zo skrumáže trafil iba žrď.
 
Bardejovčania tak v 29. kole prehrali doma s Podbrezovou 1:0 a o všetkom sa rozhodne v Žiline, kde nastúpia proti domácemu béčku (ktoré zrejme posilnia viacerí hráči z A družstva). Partizán stráca na Dubnicu i Žilinu dva body, bude musieť so žlto – zelenými vyhrať.