Žiačky Partizána nestačili na bratislavský Slovan

750x
18. Jún 2018
Žiačky z futbalového klubu Partizán Bardejov sa po jednoznačnom víťazstve v prvej lige, v skupine východ, dostali na záverečný finálový turnaj do Popradu, v ktorom sa postupne stretli s víťazmi ďalších skupín – s Banskou Bystricou, so Slovanom Bratislava a s Novými Zámkami. 
 
V druhom zápase nastúpili zverenkyne trénera Petra Frického na duel proti Slovanu. Už v tretej minúte prekvapila gólmanku Bardejova Geletová a v 11. minúte druhý gól pridala Múčková. V 23. minúte sa do streleckej listiny zapísala opäť Múčková a o zápase bolo rozhodnuté.
 
Hlavinková po polhodine hry znížila, no napriek vyrovnanému priebehu už Partizánky nedokázali streliť ďalší gól.   V konečnom hodnotení sa žiačky Partizána umiestnili na treťom mieste a z majstrovstiev si odniesli bronzové medaily. 
 
Partizán Bardejov – ŠK Slovan Bratislava 1:3 (1:3)
Góly: Hlavinková – Geletová, 2x Múčková
Zostava Bardejova: E. Bereščáková – Petrová, D. Bereščáková, Džundová, Kačmárová, Hronecová, Cuperová, Iglódyová, Hlavinková, Ferencova, Iľková, Čobejová, Jacenková, Zajacová, Hajduková, Belejčáková, Lenková, Kurcinová. Tréneri: P. Frický, Ľ. Matys, J. Čobej, vedúci družstva: J. Mihok