Hokejisti Bardejova si poradili aj s Liptovským Mikulášom

1196x
04. November 2018
Šiestym kolom pokračovala druhá hokejová liga, v ktorej sa Bardejovčania po týždni opäť predstavili na domácom ľade. Súperom im bolo béčko Liptovského Mikuláša. HK bol v dueli miernym favoritom, čo napokon aj potvrdil a po víťazstve 8:4 sa radoval z plného bodového zisku.
 
Hostia sa ujali vedenia v siedmej minúte, no domáci strelec Renčok o päť minút vyrovnal. Mikulášania sa o niekoľko sekúnd dostali znova do vedenia, keď Krochtu prekonal Wesselényi. Bardejovčania napriek územnej prevahe druhýkrát prehrávali. 
 
Prešlo niekoľko desiatok sekúnd a skóre sa menilo po štvrtý raz, keď na 2:2 vyrovnával Mach. V prostrednej časti hry sa hostia po tretí raz dostali do vedenia, no ako sa neskôr ukázalo, naposledy. V 31. minúte Koniar poslal hostí do vedenia, no už o niekoľko sekúnd Česelka skóre zrovnal.
 
O tri minúty Renčok svojim druhým gólom poslal Hornošarišanov prvý raz do vedenia. V ďalšom priebehu druhej tretiny už ďalší gól nepadol.
 
V poslednej dvadsaťminútovke domáci potvrdili dominanciu a strelili štyri góly, čím rozhodli o jasnej výhre. V priebehu štyroch minút sa presadil najprv hosťujúci Koniar, ktorý vyrovnával na 4:4, a na domácej strane Mach, Lúč a Renčok, ktorý pridal tretí gól a zavŕšil hetrik.
 
Osem minút pred záverečným klaksónom Leščinin uzavrel skóre na konečný výsledok 8:4. Bardejovčania vyhrali aj piaty zápas v rade a po šiestom kole sa dostali na prvú priečku.