Futsalový turnaj o trofej Mestského mládežníckeho parlamentu

597x
13. Január 2019
Bol to premiérový turnaj organizovaný Mládežníckym parlamentom, a aj napriek tomu sa ho zúčastnilo slušných 16 mužstiev. Futsalovému turnaju, ktorý sa konal pod záštitou primátora mesta Bardejov, podľa viacerých účastníkov mimoriadnu kvalitu dodávali hlavne šikovní hráči, ktorí nám predovšetkým vo vyraďovacích zápasoch ukázali svoju kvalitu.
 
O dodržiavanie pravidiel sa starali skúsení rozhodcovia, ktorým ďakujeme za pokojný priebeh turnaja.
Balíček vecných cien, ktoré nám okrem predajne Kredenc darovali aj pizzeria Francesco, kebab Alibaba, fitness EXCALIBUR, sabaraca, KTC a barbershop Kručo za tretie miesto získal tím MONTE CHRISTO.
 
Po prehratom finálovom zápase si hodnotné vecné ceny odniesli taktiež aj hráči z Giraltoviec názvom VINÁREŇ. Turnaj s prehľadom zvládli hráči tímu WOLVES.
 
Najlepšou hráčkou turnaja sa stala Tamara Gmitterová z tímu Partizániek. Cenu za najlepšieho hráča získal Samuel Harčarik, ktorý na turnaji reprezentoval mužstvo WOLVES. Za najlepšieho brankára bol zvolený Dušan Dlugoš z rovnakého tímu.
 
Predovšetkým ďakujeme všetkým, ktorí nás v organizácii turnaja podporili. Taktiež ďakujeme účastníkom turnaja, ktorí nás poctili svojou účasťou. Veríme, že turnaj o putovný pohár bude o rok ešte lepší a kvalitnejší.
(20:33, D. Duda, foto: P. Kokinda, P. Džubakovská)