Bardejovčania otočili zápas vo svoj prospech v poslednej minúte

739x
24. Apríl 2019
V dvadsiatom piatom kole nastúpili futbalisti Partizána Bardejov proti Dubnici nad Váhom. V zaujímavom súboji sa napokon z troch bodov tešili domáci, ktorí si do tabuľky pripísali dôležité tri body. Potvrdili tak výhru v Petržalke. Najbližšie sa predstavia v Banskej Bystrici.
 
Od úvodu boli aktívnejší domáci, ktorí si postupne začali vypracovávať šance, no mierili nepresne. Radosť v domácom tábore vypukla v 26. minúte, keď sa strelecky presadil Staško a poslal Partizán do vedenia. Ešte v prvom polčase sa zatriasla konštrukcia hosťujúcej brány, no domáci skóre nenavýšili. Úvodné dejstvo tak skončilo tesným výsledkom, aj keď na ukazovali mohli byť 2:0 či 3:0.
 
Po zmene strán sa začalo hrať na strane Bardejova, domáci sa zatiahli a hostia kombinačnou hrou ukázali svoje kvality. Partizáni sa však pozorne bránili a do vyloženejších príležitostí svojho súpera nepúšťali. Keď sa už zdalo, že Bardejov tlak ustojí, prišla chvíľa hosťujúceho strelca Vujoševića a v 81. minúte vyrovnal. Hostitelia sa však nevzdávali, vrhli sily do útoku a prišla odplata – v deväťdesiatej minúte rozhodujúci gól strelil Horodník.
 
Partizán tak porazil svojho súpera 2:1 a do tabuľky si pripísal ďalšie tri body.