Dorastenky Partizána strelili Podbrezovej 16 gólov

917x
22. September 2019
Prvá dorastenecká liga dievčat mala na programe šieste kolo. Mladé Bardejovčanky vycestovali do Podbrezovej, odkiaľ si po vysokej výhre 16:0 do tabuľky pripísali ďalšie tri body a bez straty bodu sú na čele tabuľky.
 
Partizánky v úvodnom kole porazili Podbrezovú na domácej pôde 14:0. V druhom kole získali body po tesnej výhre 3:2 nad Ružomberkom takisto v domácich podmienkach.
 
V šarišskom derby boli zverenkyne trénera Matysa úspešné v Prešove, kde zvíťazili 7:1. Nasledovalo ďalšie vysoké víťazstvo, doma nedali Popradu šancu a vyhrali 14:0. V predchádzajúcom kole si body odniesli z Michaloviec po výhre 8:0.
 
V tabuľke po šiestom kole sú prvé, majú osemnásť bodov a skóre 62:3. Ružomberok z druhého miesta stráca tri body, Prešov je tretí. Bez bodu sú zatiaľ Michalovce na poslednej šiestej priečke.
 
V skupine A je na prvom mieste bratislavský Slovan pred druhom Myjavou a treťou Nitrou, po šiestom kole má na konte 15 bodov. Vyrovnanejšia je B skupina, kde štyri výhry a dve remízy má na konte Banská Bystrica, Prievidza je druhá a Žilina tretia.
 
V zápase proti Podbrezovej otvorila skóre Hronecová už v prvej minúte. Do konca prvého dejstva pridali ešte ďalších desať gólov. Po zmene strán konto súpera zaťažili Partizánky ešte piatimi gólmi.