Futsalový turnaj o trofej Mestského mládežníckeho parlamentu v Bardejove

1212x
06. Január 2020
V Bardejove sa uskutočnil druhý ročník futsalového turnaja o putovnú trofej mestského mládežníckeho parlamentu. Ten sa aj tento rok konal pod záštitou primátora mesta Bardejov a štrnásť družstiev na palubovke znova ponúklo vysokú kvalitu.
 
„Prišli k nám družstvá väčšinou z okolia Bardejova, sú tu aj chlapci futsalisti z Prešova, prišli k nám aj futsalisti z Giraltoviec. Potom sú tu tímy z Dlhej Lúky, Gerlachova a z okolia,“ prezradil spoluorganizátor turnaja Dávid Duda.
 
Hralo sa v dvoch skupinách, odkiaľ prvé dva celky postúpili do semifinále a následne si hráči zmerali sily v boji o tretie a o prvé miesto. O samotnom víťazovi museli rozhodnúť až pokutové kopy, v ktorých bol úspešnejší tím Repre. Druhé miesto si po finálovom stretnutí odniesli hráči Pipa Teamu, bronz patril minuloročným víťazom, celku Wolves – Sameproduction. Najlepším hráčom turnaja bol vyhlásený Adam Gduľa a najlepším brankárom sa stal Kevin Kollár.
 
Mestský mládežnícky parlament v Bardejove okrem vianočného futsalového turnaja organizuje aj veľkonočný volejbalový turnaj, ktorý sa koná takisto v Športovej hale Mier. Videoreportáž nájdete na našom youtube kanáli.
(foto: P. Kokinda)