Rokytov hostil Hažlín a po veľmi dlhom čase bodoval

527x
29. September 2020
Šiesta oblastná futbalová liga odohrala cez víkend ôsme. Tri zápasy boli odložené. Dva zápasy skončili nerozhodným výsledkom a jeden zápas rozhodol jeden gól.
 
Kružlov privítal Abrahámovce. Zápas otvoril v ôsmej minúte domáci Hovanec, keď premenil nariadený pokutový kop. V 32. minúte hosťujúci Novotný stav vyrovnával a už o 7 minút poslal hostí do vedenia Halža. Ďalší gól padol až v druhom polčase, keď sa v 62. minúte podarilo domácemu Migaczovi vyrovnať. Viac gólov už nestrelil ani jeden celok a tak si tímy pripísali po bode.
 
Zborov cestoval do Porúbky. V 22. minúte úvodný gól zápasu strelili hostia, keď sa po penalte presadil Ferenc. O 22 minút ten istý hráč poslal hostí do dvojgólového vedenia, ktoré však netrvalo dlho. O minútu znižoval stav Zaputil. Druhý polčas začali lepšie domáci, keď opäť skóroval Zaputil a bolo vyrovnané. V 64. a následne v 78. minúte zvrátil zápas opäť na stranu hostí Rybár. Domáci Sokol ešte v 82. minúte znížil na rozdiel gólu, ale Porubčanom sa viac gólov už streliť nepodarilo. Takmer na konci zápasu dostal červenú kartu hosťujúci gólman za podrazenie súpera.
 
Osikov hostil Lopúchov. Góly v tomto zápase padali len v prvom polčase. V 18. minúte sa úvodným gólom prezentoval hosťujúci Michalov. V 32. minúte mali domáci výhodu pokutového kopu, loptu na biely bod si postavil Kuzma a nemýlil sa. Viac gólov už diváci nevideli, červené karty však áno. Najprv v 44. minúte videl červenú kartu, po druhej žltej, hosťujúci Goliaš. Domáci hrali dlho o jedného hráča viac, avšak presadiť sa nedokázali a v 81. minúte dostali červenú kartu aj domáci, previnil sa Vankó.
 
Zápasy Dlhá Lúka – Stuľany, Poliakovce – Malcov a Smilno – Bartošovce boli odložené.