Futbalisti Partizána v príprave

249x
08. Január 2021
Futbalisti Bardejova odštartovali zimnú prípravu na odvetnú jarnú časť druhej ligy. Úvodná polovica súťaže sa Hornošarišanom nevydarila podľa predstáv, po zmenách vo vedení klubu sa situácia postupne stabilizuje.
 
Aj napriek neľahkej epidemiologickej situácii chce Partizán v tabuľke stúpať nahor.
 
„Vidím to tak, že to dáme, nakoľko momentálne máme mladý tím. Nastali veľmi ťažké korona časy, ale musíme urobiť spoločne všetko preto, aby to bolo dobré a aby sme sa v tabuľke posunuli vyššie,“ uviedol tréner Bardejova Memis Özata.
 
Bardejov počas zimy odohrá niekoľko prípravných zápasov, niektoré z nich sú ešte v štádiu riešenia. Ak sa nič nepredvídané nestane, v závere januára vycestujú hráči na sústredenie do Turecka.
 
„Dvadsiateho piateho januára by sme už mali byť v tureckej Antalyi, kde na nás čakajú tri prípravné zápasy. Verím, že to bude dobré sústredenie a že takáto príprava zlepší našu hru,“ dodal Özata.
 
Tréner A mužstva vkladá dôveru aj do nových hráčov, ktorí posilnia káder pred jarnou časťou. Súpiska Partizána ešte nie je kompletná, mená nových hráčov budú známe v najbližších dňoch.